Υπέταξε την Δόξα ο Διγενής

Με 2-1 ηττήθηκε για την 7η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Δωδεκανήσου η Δόξα Καρδάμαινας απ’ τον Διγενή Κοσκινού. Η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλο είχε αρκετές καλές στιγμές στην αναμέτρηση και διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι πριν το 1-0 ωστόσο δεν κατάφερε στα Κοσκινού να πανηγυρίσει τον πρώτο της βαθμό για την φετινή περίοδο.

Ο Διγενής απείλησε πρώτος με τον Διακάκη στο 4’ με την Δόξα να απαντά στο 10ο λεπτό όταν η κεφαλιά του Χατζηαντωνίου πέρασε πάνω απ’ τα δοκάρια του Μανωλάγκα. Στο 17’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι όταν ο Πης Γ. μπήκε στην περιοχή ανατράπησε αλλά ο Γιαννουκάς έδειξε συνεχίζεται.

Στο 27ο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με την κεφαλιά του Μικκιού μετά από κόρνερ του Τζουανάκη με τον Διγενή να δημιουργεί άλλες δύο ευκαιρίες πριν την ανάπαυλα με Κετσέ και Τζουανάκη.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πέτυχαν γρήγορα το δεύτερο τέρμα με τον Μικκιού να βρίσκει στον Τζουανάκη και εκείνος με ωραίο διαγώνιο πλασέ έκανε το 2-0.

Η Δόξα πίεσε κατάφερε να φτάσει στην μείωση του σκορ με τον Παντελή στο 80’ ωστόσο το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Συνθέσεις:

Διγενής: Μανωλάγκας, Παπασταμάτης, Χωρίτης, Κώτης, Μοσκιού, Μικκιού (67′ Χουτεσιώτης), Τσιπιζίδης (92′ Αλαχούζος), Τζουανάκης, Κετσές (70′ Πρίφτι), Χατζηνικόλας, Διακάκης (74′ Νίκας)

Δόξα: Γιακούμαρος, Κόμπος (60’ Πης Β.), Χατζηπαναγιώτης, Παναγιώτου, Μποϊλής (36′ λ.τρ. Χατζησεβαστός), Λαμάι (91′ Τσιτσιλιάγκος), Παντελής, Μαύρος, Κόκκαλης (78′ Χαντακάρος), Πης Γ., Χατζηαντωνίου

giafkasports.gr