Άνετο “check in” στην Τήλο για τον Κλεάνθη

Η πρώτη χρονικά ομάδα που βρίσκεται στην τρίτη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου έγινε ο Κλεάνθης, καθώς επικράτησε άνετα με 0-4 μέσα στην Τήλο κόντρα στην τοπική ομώνυμη ομάδα.

Το συγκρότημα του Ανδρέα Σταύρου σημείωσε από δύο τέταρτα σε κάθε ημίχρονο και χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα “τσέκαρε” το εισιτήριο της πρόκρισης.

Μόλις στο 13′ ο Αλεξανδρίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-1 και ο Χατζηκοσμάς στο 20′ με τον ίδιο τρόπο, μετά από σέντρα του Γιατσιάτσου σημείωσε το 0-2 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο 56′ ο Μπερετούλης με διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-3 και ο νεαρός Ζάχαρης στο 77′ με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-4, αφού ο Ντιμιτρίεβιτς στο 92′ απέκρουσε το Δανιήλ και διατήρησε το μηδέν για την εστία του.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Δημητριάδης, Πλάτσης

Συνθέσεις:

Τήλος: Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Ρούκο (85′ Φυλακούρης), Χριστοφής, Οίκουτας, Σακελλάρης Η. (85′ Δανιήλ), Καλαϊτζάκης, Σακελλάρης Κυρ., Μόσχου, Ανγκόλι (81′ Βογιατζής), Οικονόμου

Κλεάνθης: Ντιμιτρίεβιτς, Γιατσιάτσος, Ατσίδης (60′ Ζάχαρης), Μαριάς, Κορκίδας, Μαΐλης (82′  Τζαβάρας), Μπερετούλης (71′ Αρίφης), Φουσάτζια, Πελέκης (57′ Γιαννίκος),  Χατζηκοσμάς, Αλεξανδρίδης