Πρόκριση με Λερογιάννη για τον Ηρακλή

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά την επιστροφή του στα Μαριτσά ο Βαγγέλης Λερογιάννης σκόραρε και με το δικό του γκολ “έγραψε” το τελικό 1-2 στο παιχνίδι του Ηρακλή κόντρα στον Ορφέα, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του για την τρίτη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 12′ με την κεφαλιά του Παπαδημήτρη, μετά από την σέντρα του Αναγνώστου.

Ωστόσο ο Ορφέας, παρότι αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία έδειξε μαχητικό πνεύμα και έβαλε δύσκολα στους φιλοξενούμενους.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 45′ με το πλασέ του Μπαδιεριτάκη και έτσι το ημίχρονο “έκλεισε” με το 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής αναζήτησε το γκολ που θα τον έβαζε μπροστά στο σκορ, ώστε να πάρει την πρόκριση και το… βρήκε με τον Βαγγέλη Λερογιάννη στο 77′, μετά από μπαλιά του Μ. Λυριστή.

Διαιτησία: Μίαρης, Μοσχάτος, Τσιβιτής

Συνθέσεις:

Ορφέας: Γιαννόπουλος (46′ Δραγατάκης), Κουλουριώτης (46′ Τσικούρης), Καρπάτσης (46′ Μαντάρ), Τσακίρης, Λόσε, Αυγουστάκης, Καμπούρης, Μπαδιεριτάκης (46′ Κόκας), Σαϊμίρ, Ντουρμισλάρι, Μίλο

Ηρακλής: Σκυλλάς, Παπακωνσταντής, Τσαλώλης (46′ Λυριστής Θ.), Παπαδημήτρης, Φελεσάκης, Θαρρενός (46′ Μπιλιάς), Λυριστής Μ., Αναγνώστου (65′ Σιαμαντούρας), Λερογιάννης, Βασιλώττος (46′ Μπάρτζος), Καρίκης.