Πανέτοιμοι για την “μάχη” του Δημοτικού Σταδίου

Ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες των “πράσινων” και των “κυανέρυθρων” εν όψει του αυριανού (18.00) μεγάλου ντέρμπι για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (6ος όμιλος) ανάμεσα σε Ρόδο και Διαγόρα. Στα δύο “στρατόπεδα” υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για το “τρίποντο” και άπαντες είναι πανέτοιμοι για την “μάχη” του Δημοτικού Σταδίου, όπου εκτός από τους βαθμούς, ο νικητής θα… πάρει και ψυχολογία για την συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Τα ρεπορτάζ:

Ρόδος:

Η γηπεδούχος Ρόδος ολοκλήρωσε την προετοιμασίας της, με τον Νίκο Λέκκα να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή των “πρασίνων”, ωστόσο δεν είναι 100% έτοιμος από τον τραυματισμό του και θα φανεί αν ο προπονητής του δώσει χρόνο συμμετοχής. Πολύ δύσκολα να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει τη σύνθεση της δεκαοκτάδας, με την οποία θα κατέλθει στο αυριανό παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με αντίπαλο το Διαγόρα.

Οι εκλεκτοί του προπονητή Πάρη Ανδράλα είναι οι παρακάτω: Παναγόπουλος, Κουμέντος, Ιμεραλιλάι, Παβίσεβιτς, Πινδώνης, Πάλλας, Σερτζίνιο, Μκρτσιάν, Κουρούπης, Μπανγκούρα, Τσόπελας, Ζώνας, Καντιμοίρης, Πότσι, Λέκκας, Αποστόλου, Ευγενικός και Αυγενικού.

Επιπλέον, υπενθυμίζεται στο φίλαθλο κοινό πως τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 4 το απόγευμα, δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
Οι οργανωμένοι φίλοι του Διαγόρα θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη θύρα 6, από τις θέσεις της οποίας και θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι, η θύρα 5 θα παραμείνει κενή για λόγους ασφαλείας, ενώ οι υπόλοιποι φίλαθλοι θα εισέρχονται στο Δημοτικό Στάδιο από τις θύρες 1,2,3 και 5.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος επαναλαμβάνει την πρόσκλησή της στο φίλαθλο κόσμο του νησιού, ευχόμενη να παιχθεί ένα καλό και ήσυχο ντέρμπι.

Διαγόρας:

Με μοναδικό απόντα τον Σπύρο Λάμπρου λόγω του γνωστού προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Διαγόρας ολοκλήρωσε επίσης την προετοιμασία του για το αυριανό μεγάλο ντέρμπι.

Ο Νίκος Παντέλης σήμερα το μεσημέρι στο βοηθητικό γήπεδο πραγματοποίησε το τελευταίο χαλάρωμα πριν τον αγώνα και μίλησε στους ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι όπου ζητούμενο είναι οι τρεις βαθμοί για να παραμείνει η ομάδα ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Η αποστολή του “γηραιού” αποτελείτε από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Στεφανάκος, Μπαμπανιώτης, Σαμολαδάς, Προβατίδης, Κυριαζής, Ρούνιτς, Ευαγγελιδάκης, Χειμωνέττος, Σκάρος, Καρπαθάκης, Βελέτης, Σουάνης, Γεωργίου, Βελλίνης, Γιόνδης, Παυλίδης, Παναγιωτίδης, Ούγκο και Τσαγκάρης.