“Άλωσε” το Βάτι με σούπερ “Μάσα”

Πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του, ο Βάντερ Μασάδο οδήγησε τον ΑΕΡΑ στη νίκη μέσα στο Βάτι επί του τοπικού Διαγόρα με 1-2 στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Βραζιλιάνος για άλλο ένα ματς ήταν καταλυτικός για τους Αφαντενούς που πρόσθεσαν άλλους τρεις βαθμούς στο… σακούλι, περνώντας αλώβητοι από μία δύσκολη έδρα.

Το παιχνίδι από το ξεκίνημα είχε πολύ καλό ρυθμό. Ο… χορός των ευκαιριών άνοιξε στο 8ο λεπτό με το σουτ του Χαρτοφύλλη όπου η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 15′ από την μπαλιά του Μασάδο ο Γιαννακάκης πλάσαρε άουτ προ κενής εστίας και με εξουρετερωμένο τον Μαυρουδή.

Εν τέλει ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του ΑΕΡΑ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό όταν έφυγε πίσω από την πλάτη της άμυνας μετά από μπαλιά του Λυμπερόπουλου και πλάσαρε εύστοχα στο τετ α τετ με τον αντίπαλο πορτιέρο για το 0-1.

Η απάντηση των Βατενών ήρθε άμεσα και συγκεκριμένα στο 31′ με το σουτ του Ζερβού όπου η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η ομάδα του Βαγγέλη Χοσάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Πλύγκος στο 47′ πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και η πίεση απέδωσε καρπούς στο 55′ στην ανατροπή του Λυμπερόπουλου από τον Αδάμο μέσα στην περιοχή, έπειτα από τράβηγμα του έμπειρου αμυντικού.

Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Μασάδο που ευστόχησε και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το 1-2 στο γήπεδο Βατίου.

Παίζοντας έξυπνα και κλείνοντας όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Δαρζέντα, οι ερυθρόλευκοι δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά στην συνέχεια, παρά την πίεση των γηπεδούχων και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή τους χάρισαν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Λαζός, Μπέκας

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Μαυρουδής, Μοσχής, Έλληνας, Αδάμος, Πρέτσι (79΄ Ζερβός Ε.), Χότζα (73΄ Παπουρδάνος), Ζερβός Β., Παναγιωτόπουλος (83΄ Ζωάννου), Πουλάι (84΄ Καραγιάννης), Χαρτοφύλλης, Ζωάννου Λ.

ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Γιαννακάκης, Λυμπερόπουλος (93΄ Μίγκλης), Μαλλιάκας, Στελλάς, Δανάς, Γαργάλης, Μπάρδης, Πλύγκος (78΄ Νικολής), Μασάδο (90΄ Μπαϊρακτάρης), Λόης (67΄ Φιλιππάκος)