“Έπνιξε” την Δόξα ο Ποσειδώνας

Ένας Ποσειδών Καρπάθου να τον… πιεις στο ποτήρι, έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο στην αναμέτρηση κόντρα στην Δόξα Ψίνθου και πήρε την ευρεία νίκη με 5-0. Ντεμπούτο με γκολ για τον Λευτέρη Δράκο, δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ακόμη η ομάδα της Ψίνθου μετά από 7 ματς!

Από νωρίς έδειξα τις προθέσεις τους οι γηπεδούχοι, αφού μόλις στο 12′ ο Τσιαβέλης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-0 και ο 25′ ο Δράκος αξιοποίησε την σέντρα του Νασόπουλου και με κεφαλιά σημείωσε το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Γιάννη Καραμηνά συνέχισε με το πόδι πατημένο στο… γκάζι και στο 60′ ο Λαδένογλου με σουτ από το ύψος της περιοχής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για τον Ποσειδώνα.

Στο 70ο λεπτό ο νεαρός Καραναστάσης δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 88′ ο Ναγκολούδης με σουτ από πολύ μακρινή απόσταση.

Διαιτησία: Σπάρταλης, Κούτσης, Αντωνάς

Συνθέσεις:

Ποσειδών: Γαλάνης, Τσιαβέλης (84′ Χατζηγεωργίου), Κούτολο, Δράκος (81′ Ναγκολούδης), Καουκάκης (78′ Φράγκος), Κεσίδης, Σπυριδάκης, Λαδένογλου, Χατζημανώλης, Κοντονικόλας, Νασόπουλος (69′ Καραναστάσης)

Δόξα: Κοντογιωργάκης (40′ Xάλαντας), Ορφανός, Κώστας, Μάστορας (51′ Πετράς), Τσούλλος, Τσοπάνογλου, Μήτρου, Αθηναίος, Στεφανάκης, Μέντος, Καρίκης