Αντέδρασε ο Φοίβος

Τη νίκη με 2-0 κόντρα στον ΔΙ.ΑΣ στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής πήρε ο Φοίβος στο γήπεδο Κρεμαστής που… έβγαλε αντίδραση και έδειξε να αφήνει πίσω του την ήττα της Αρχαγγέλου.

Μόλις στο 3ο λεπτό, μετά από φάση διαρκείας μπροστά από την εστία των Κώων, ο Θεοδοσίου με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στην συνέχεια η ομάδα της Κω προσπάθησε να βρει την άμεση απάντηση και βγήκε μπροστά, ωστόσο δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, αλλά ούτε και οι Κρεμαστενοί έφτασαν στο δεύτερο τέρμα παρά τις προϋποθέσεις που δημιούργησαν στην αντεπίθεση.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε χαμηλότερο τέμπο, με τους κυανοκίτρινους να ελέγχουν το ρυθμό. Δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, παρά μόνο στο φινάλε όταν η πίεση του ΔΙ.ΑΣ αυξήθηκε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Το “τρίποντο” για τον Φοίβο σφραγίστηκε στο 92′ με την κεφαλιά του Γκινή που σημείωσε το 2-0, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπιλιά.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Μαυρουδής, Γιακουμάκης

Συνθέσεις:

Φοίβος: Κεφάλας, Παϊζάνος, Φωτεινής, Ορφανίδης Σ., Ορφανίδης Ν., Γκινής, Χατζησάββας (87′ Μπιλιάς), Τζιβίλογλου, Καλημέρης (73′ Μόσχος), Στεφανίδης (78′ Καραγεωργίου), Θεοδοσίου (94′ Πανταζόπουλος)

ΔΙ.ΑΣ: Μιχαλάκης, Δημόπουλος, Πανόπουλος, Ζιώγας, Χατζηφούντας, Δρόσος (69′ Συνεσίου), Βλαντιμίροφ, Δουγιέκος, Μπεκιρλάρι (80′ Ιωαννίδης), Καράλιαμης (82′ Μποϊλής), Μαργαρίτης (46′ Πης)