“Επαγγελματική” νίκη με Γεωργαλλή για Κλεάνθη

Παίζοντας όσο… χρειάζονταν για να “ξεκλειδώσει” άμυνα του Διγενή, ο Κλεάνθης με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντώνη Γεωργαλλή πήρε τη νίκη με 2-0 στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Παραδεισίου μετά την ισχυρή βροχόπτωση.

Οι φιλοξενούμενοι “βολεύονταν” με το γεγονός πως το γήπεδο ήταν σε κακή κατάσταση, αφού τους βοηθούσε να απομακρύνουν τους κινδύνους κόντρα σ’ έναν Κλεάνθη που είχε την υπεροχή ωστόσο δυσκολεύονταν να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από την εστία του Μανωλάγκα.

Σε μία απ’ αυτές, ο Γεωργαλλής ανατράπηκε στο 38′ από τον γκολκίπερ του Διγενή και κέρδισε το πέναλτι, το οποίο όμως ο έμπειρος επιθετικός δεν αξιοποίησε αφού έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στην επανάληψη το σκηνικό ήταν ίδια, αλλά ο ικανός σκόρερ πήρε το… όπλο του. Στο 75′ με ατομική προσπάθεια και ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0 και στο 79′ εκμεταλλευόμενος την μπαλιά του Μπερετούλη σημείωσε το 2-0 με πλασέ και έτσι χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Τσέτσος, Μαυρουδής

Συνθέσεις:

Κλεάνθης: Καστανάκης, Γιατσάτσιος (67′ Γιαννίκος), Μπαούρης, Μαΐλης, Ατσίδης, Μαριάς, Κορκίδας, Αλεξανδρίδης (75′ Φουσατζιά), Χατζηκοσμάς (89′ Ζαχάρης), Πελέκης (70′ Μπερετούλης), Γεωργαλλής

Διγενής: Μανωλάγκας, Καρπαθάκης, Παπασταμάτης, Κώτης, Μοσκιού (72′ Πρίφτης, 82′ λ. τρ. Αλαχούζος), Χουτεσιώτης, Μικκιού, Τσιπιζίδης (75′ Χατζηνικόλας), Τζουανάκης, Χωρίτης, Νίκας (60′ Διακάκης)