“Αγρίεψε” και προκρίθηκε ο Κλεόβουλος

Σοβαρεύτηκε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Πολύστρατο πήρε την πρόκριση ο Κλεόβουλος, επικρατώντας με 1-4 στο γήπεδο του ΕΑΚ.

Δυνατά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι πράσινοι από τα Λάερμα και στο 8ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με το σουτ του Μπακαρή.

Η ομάδα του Δημήτρη Δογιάμα δεν “ξύπνησε”, αφού οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πίεζαν για δεύτερο γκολ και στο 10′ έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία με το άστοχο τετ α τετ του Τριπολίτη.

Η φάση αυτή ήταν τελικά αυτό που “αφύπνησε” τους Λινδιακούς που δέκα λεπτά αργότερα (15′) έφεραν το ματς στα ίσα με το σουτ του Γαϊτάνου.

Πριν το ημίχρονο (40′) οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα, παίρνοντας το προβάδισμα με το ωραίο διαγώνιο σουτ από τον Κολιοκώστα.

Στο 55′ τα πάντα τελείωσαν, όταν ο Αλέκος Κακλαμάνος με κεφαλιά έγραψε το 1-3 και επί της ουσίας έκοψε τα “φτερά” των παικτών του Βασιλώττου.

Ο Κλεόβουλος είχε την υπεροχή, είχε δοκάρι στο 65′ με την κεφαλιά του Κωστάκη και εν τέλει ο αγώνας ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-4 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κολιοκώστα που “κρέμασε” τον αντίπαλο πορτιέρο στο 85ο λεπτό της συνάντησης.

Διαιτησία: Κυρίτσης, Σαρρής, Μοσχάτος

Συνθέσεις:

Πολύστρατος: Κοντός (72′ λ. τρ. Ερνίκιολης), Γεωργιάδης (65′ Αναστασιάδης), Χατζηκαλημέρης (83′ λ. τρ. Κοιλιάς), Μπουμπουλάκη, Μπακαρής, Παπακώστας, Λυκοπάντης, Παπαστεργής, Χατζημιχαήλ, Τριπολίτης, Γεωργαλλής

Κλεόβουλος: Ναούμ, Νικηταράς (30′ λ. τρ. Κακλαμάνος Αλ.), Χαμιτάϊ (75′ Κακλαμάνος Ι.), Κολιάδης, Κακλαμάνος Λ., Πιτσουρδάκης, Μυριαλλής (65′ Κωστάκης), Γαϊτάνος, Κουκουτσέλας, Κολιοκώστας (88′ Χρυσανθής), Χαρίτος