Πέρασε από την Διμυλιά ο Αστέρας Παστίδας

Την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου πήρε ο Αστέρας Παστίδας που επικράτησε με 0-3 του τοπικού Ατρόμητου στο γήπεδο Διμυλιάς, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Σκόρπο με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Η ομάδα του Κώστα Πάττα δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα κόντρα στους πράσινους που στην πρώτη φάση του θεσμού έκαναν την έκπληξη, αλλά στο σημερινό παιχνίδι δεν μπόρεσαν να “αιφνιδιάσουν” μία ομάδα που τους… χωρίζει δύο κατηγορίες.

Τον… δρόμο της πρόκρισης άνοιξε στο 15ο λεπτό ο Σκόρπος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και είκοσι λεπτά αργότερα (35′) ο έμπειρος παίκτης πέρασε ωραία κάθετη μπαλιά στον Στεργιόπουλο που με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του για το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι Παστιδενοί σημείωσαν άλλο ένα τέρμα με τον Κορκίδα στο 65′, εκμεταλλευόμενος την μπαλιά πάρε- βάλε του Σκόρπου για το 0-3 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Αντωνάς, Μίαρης, Βλάχος

Συνθέσεις:

Ατρόμητος: Γκουγκουντρής, Γεωργαντάς, Σαβέλος Ι.(66΄ Πάλλας), Καντίνος (60′ Γεωργαλλής), Θυριάκης, Κασέρης, Σαβέλος Δ., Αλαφάκης (77′ Παρτσακουλάκης), Μανέττας, Καμπουράκης (68′ Μοντιάδης), Καραγιάννης

Αστέρας: Παπαμιχαή Ρ., Λεωνίδου, Παγκράτης (68′ Κόρα), Καρύδης, Λυδάκης, Κατσαμάκης, Δραγάτης, Στεργιόπουλος (40′ Κορκίδας), Πολυχρόνης (72′ Αυγενικού Σ.), Σκόρπος, Κονόμη (61′ Παπαμιχαήλ Μ.)