Πρόκριση με το… κεφάλι για τον Διγενή στ’ Αφάντου

Χωρίς να… πατήσει το γκάζι ο Διγενής επικράτησε άνετα με 0-3 του Αγίου Λουκά στο γήπεδο Αφάντου και πήρε την πρόκριση για την τρίτη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Με τρεις κεφαλιά σκόραραν οι νικητές που αγωνίστηκαν με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα.

Το δυναμικό ξεκίνημα των φιλοξενούμενων τους “έδωσε” γκολ μόλις στο 1ο λεπτό της συνάντησης. Από την εκτέλεση κόρνερ του Χατζηνικόλα, ο Καρπαθάκης με κεφαλιά σημείωσε το 0-1 και αυτό ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου παρά την πίεση των Κοσκινιατών.

Στην επανάληψη η ομάδα του Σάσα Γιόνοβιτς εμφανίστηκε πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια και “κλείδωσε” την πρόκριση με συνοπτικές διαδικασίες.

Πρώτα ωστόσο χρειάστηκε να επενέβη ο Τσαβαρής που απέκρουσε το καλοχτυπημένο φάουλ του Μπάλλα στο 65ο λεπτό και δύο λεπτά αργότερα (67′) ο Τζουανάκης με κεφαλιά έκανε το 0-2.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 90ο λεπτό ο Παπασταμάτης και πάλι με κεφαλιά, αξιοποιώντας την σέντρα του Χατζηνικόλα.

Διαιτησία: Καραγιάννης, Μαυρουδής, Μπέκας

Συνθέσεις:

Άγιος Λουκάς: Παπαγεωργίου, Κώστας (83′ Καφετζής), Κεπέρης, Μπάλλας, Χαμαλής (75′ Ταχραμάνης), Κασιώτης, Μπακίρης, Σταμούλης, Τζαφεραϊ (57′ Μπακάλης), Τζελαϊ, Καντής (75′ Λαουδίκος Σ)

Διγενής: Τσαβαρής, Παπασταμάτης, Καρπαθάκης (76′ Αναγνώστου), Καματερός, Νίκανδρος (83′ Κρίκης), Αλαχούζος (71′ Δραμουντανής), Χατζηνικόλας, Χεκιμαϊ, Τζουανάκης, Χουτεσιώτης, Διακάκης (55′ Νίκας)