“Μοιρασιά” για τους… νεοφώτιστους στα Κοσκινού

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Διγενής και Κατταβιά στην μεταξύ τους αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Κοσκινού για την 9η αγωνιστική και συνεχίζουν την πορεία τους στα “σαλόνια”, προσθέτοντας στο… σακούλι τους από έναν βαθμό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά από την αρχή, με τους φιλοξενούμενους με μπαίνουν με το πόδι πατημένος στο… γκάζι. Μόλις στο 2ο λεπτό ο από την εκτέλεση φάουλ του Νασόπουλου, ο Κουμπιάδης με κεφαλιά έγραψε το 0-1 και έβαλε την ομάδα του από νωρίς σε θέση οδηγού.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και πίεσαν για την απάντηση, η οποία ήρθε στο 21′ με το διαγώνιο σουτ του Τζουανάκη που ισοφάρισε σε 1-1 για τον Διγενή, σκορ που έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι, αφού και οι φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά από τις δύο εστίες. Προς το φινάλε οι παίκτες του Σάσα Γιόνοβιτς “έψαξαν” το δεύτερο γκολ, αλλά ο Παπαβεργής στο 86′ και στο 87′ απέκρουσε δύσκολα τις εκτελέσεις φάουλ των Τζουανάκη και Κετσέ αντίστοιχα.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Γιακουμάκης, Βλάχος

Συνθέσεις:

Διγενής: Μανωλάγκας, Μοσκιού (58′ Κετσές), Κώτης, Παπασταμάτης, Τσιπιζίδης, Μικκιού, Καρπαθάκης (89′ Χεκιμάι), Χωρίτης, Χουτεσιώτης, Νίκας (71′ Διακάκης), Τζουανάκης

Κατταβιά: Παπαβεργής, Μαριεττάκης, Σαλαμαστράκης, Κουμπιάδης, Κιλασίν Χ., Κιλασίν Κ. (84′  Δημητριάδης), Μαντινάος, Κούτσι, Στεφανάκης, Μήτρου (90′ Ανανιάδης), Νασόπουλος