Άνετο πέρασμα από την Παστίδα για Κλεάνθη

Από την δύσκολη έδρα του Αστέρα Παστίδας πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο ο Κλεάνθης που επικράτησε με 0-4, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή για ακόμη ένα ματς τον Αντώνη Γεωργαλλή.

Ο έμπειρος επιθετικός των “ροσονέρι” μόλις στο 2ο λεπτό ελίχθηκε ωραία μέσα στην αντίπαλη περιοχή και πήρε το πέναλτι από την ανατροπή του Ισκά, το οποίο ο ίδιος εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1.

Το γρήγορο τέρμα που πέτυχαν οι Παραδεισιώτες, τους έδωσαν ώθηση για την συνέχεια και στο 17′ ο Γεωργαλλής εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την μπαλιά του Χατζηκοσμά και με ωραίο σουτ έγραψε το 0-2 πολύ νωρίς στο γήπεδο Παστίδας.

Πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 38ο λεπτό ο Γιαννίκος βρήκε τον… δρόμο προς στα δίχτυα και το 0-3 του πρώτου ημιχρόνου “κλείδωσε” ουσιαστικά τη νίκη για τον Κλεάνθη.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, ο Αστέρας παρότι προσπάθησε δεν κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι μ’ ένα γκολ και στο 74′ ήρθε το κερασάκι στην τούρτα της νίκης των “ροσονέρι” με το δυνατό σουτ του Ατσίδη που διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Τσέτσος, Καλκαβούρας

Συνθέσεις:

Aστέρας: Ροδανάκης, Καρύδης, Ισκάς (33′ Αμπντουλάι), Χαριτάκης (46′ Λεωνίδου), Κατσαμάκης, Καλαγρής, Δραγάτης (63′ Κονόμη), Παγκράτης, Σκόρπος, Πολυχρόνης, Στεργιόπουλος.

Κλεάνθης: Nτιμιτρίεβιτς, Φουζάτζια, Γιαννίκος, Μαίλης, Μαριάς, Ατσίδης, Αλεξανδρίδης (73′ Μπαούρης), Χατζηκοσμάς (84′ Αρίφι), Κορκίδας (79′ Ζάχαρης), Πελέκης (65′ Μπερετούλης), Γεωργαλλής.