Κυρίαρχος στην Ψίνθο ο Απόλλων Καλυθιών

Πολύ άνετα πέρασε από το γήπεδο της Ψίνθου ο Απόλλωνας Καλυθιών που επικράτησε με 0-5 της τοπικής Δόξας και μείωσε την απόσταση του από την κορυφή στον έναν βαθμό.

Το παιχνίδι δεν… αντέχει ιδιαίτερης κριτικής. Από την στιγμή που οι Καλυθενοί πέτυχαν το πρώτο τους τέρμα, στην συνέχεια σταμάτησαν στα πέντε γκολ, τα τέσσερα εκ των οποίων στην επανάληψη.

Τον… δρόμο της νίκης άνοιξε στο 30′ ο Μαθιός με κοντινή προβολή, μετά από κεφαλιά- πάσα του Χατζηβαλσάμη σε κόρνερ του Παλάζη και το 0-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 59′ ο Κυρίτσης με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-2 και ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 0-3 με το ομορφότερο τέρμα του ματς όταν ο Παλάζης έγινε αποδέκτης της μπάλας στην συνεργασία Γεωργιάδη- Μαθιού, αστόχησε αρχικά αλλά ήρθε ο Καντιμοίρης και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 72′ ο Παλάζης πήρε το… αίμα του πίσω και ευστόχησε στο τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-4 και το τελικό 0-5 διαμόρφωσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Χατζηβαλσάμης.

Σημειώνεται μετά από 9 αγώνες η Δόξα όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να “μαζέψει” βαθμό, αλλά η ομάδα της Ψίνθου δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη γκολ!

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Στεφανάκης, Γιακουμάκης

Συνθέσεις:

Δόξα: Xάλαντας Φ, Τσούλος, Κωστομοίρης Γ, Κωστομοίρης Β (80′ Χάλαντας Π), Ορφανός Χ, Τσοπάνογλου, Μέντος (51′ Πετράς), Αθηναίος, Στεφανής (74′ Κώστας), Καρίκης, Καζέλης (89′ Μάστορας).

Απόλλων: Ροδίτης, Σαχίνης (74′ Σαββούλης Α), Νικολός, Φυλακούρης (64′ Κάλτσης), Κυριτσής, Γεωργιάδης (64′ Διακουράκης), Σαββούλης Τ (50′ Φλεβάρης), Παλάζης, Μαθιός, Καντιμοίρης, Χατζηβαλσάμης.