Μεγαλειώδης νίκη των… δέκα της Ρόδου στο Κιάτο

Κατάθεση ψυχής έκαναν οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου στο Κιάτο που επικράτησαν με 1-2 του τοπικού Πέλοπα για την 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (6ος όμιλος), παρότι αγωνίζονταν από το 15ο λεπτό με παίκτη λιγότερο.

Το δυνατό ξεκίνημα των “ελαφιών” τους έδωσε την δυνατότητα να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Παβίσεβιτς ο οποίος “νίκησε” τον αντίπαλο τερματοφύλακα με δυνατό σουτ.

Στο 17′ ήρθε η απάντηση από τους γηπεδούχους, ενώ παράλληλα η Ρόδος έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές σε μία φάση που διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι.

Στην συγκεκριμένη φάση ο Μκτρσιαν ανέτρεψε τον Μυριώνη και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και απέβαλλε με κόκκινη κάρτα τον παίκτη της Ρόδου. Από τα 11 βήματα ο Μυριώτης που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1 που έμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, παρότι αγωνίζονταν με αριθμητικό μειονέκτημα, οι παίκτες του Πάρη Ανδράλα αναζήτησαν το δεύτερο τέρμα και το πέτυχαν στο 91′ με “λυτρωτή” τον Μπαγκούρα που πήρε την κεφαλιά στο ύψος του δεύτερου δοκαριού, έπειτα από σέντρα του Ιμεραλιλάϊ και διαμόρφωσε το 1-2.