“Χ”ωρίς νικητή το ντέρμπι της Αρχαγγέλου

Από έναν βαθμό πρόσθεσαν στην συγκομιδή τους Άρης και ΔΙ.ΑΣ που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο γήπεδο Αρχαγγέλου στο ντέρμπι για την 9η αγωνιστική. Έπεσαν από την κορυφή οι Αρχαγγελίτες μετά απ’ αυτό το αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι παρότι μπήκαν πολύ καλά στο ξεκίνημα του αγώνα, σταδιακά η ομάδα του Γιάννη Μανούσογλου κέρδιζε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Μάλλιος βρέθηκε απέναντι από τον Μιχαλάκη, αλλά “νικήθηκε” από τον γκολκίπερ των Κώων που στο 20′ κέρδισαν πέναλτι μετά από ανατροπή του Μποϊλή εντός περιοχής από τον Τσελεπίδη. Την εκτέλεση ανέβαλε ο Συνεσίου και έγραψε το 0-1.

Ανέβηκε στην συνέχεια το συγκρότημα του Στάθη Φαρμακίδη και αναζήτησε το γκολ της ισοφάρισης. Στο 43′ η μπάλα από το σουτ του Γκίκα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα και στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους (45′) ο Μπαϊρακτάρης με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 1-1.

Στην επανάληψη οι κιτρινόμαυροι κυκλοφόρησαν την μπάλα και έψαξαν την ανατροπή. Στο 60′ ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Πανόπουλου, αλλά ο διαιτητής είπε παίζεται και στο 80′ ο Μιχαλάκης απέκρουσε εντυπωσιακή την εκτέλεση φάουλ του Χατζηλιόντα.

Η μεγάλη ευκαιρία για να πάρει ο Άρης το “τρίποντο” χάθηκε στο 92′ όταν ο Μάλλιος από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή καθυστέρησε να πλασάρει και ο αντίπαλος γκολκίπερ διατήρησε το 1-1 που έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Διαιτησία: Κυρίτσης, Σαρρής, Μπέκκας

Συνθέσεις:

Άρης: Καραγιάννης, Τσελεπίδης, Ζαρκαδούλας, Πομπού, Γιαννιού (30′ Σακελλάρης), Κοντόγιαννος, Γκίκας, Χατζηλιόντας, Κρεκούκιας (89′ Θεοδωρή), Μάλλιος, Μπαϊρακτάρης

ΔΙ.ΑΣ: Μιχαλάκης, Δουγιέκος, Ζιώγας, Χατζησουλεϊμάν (64′ Πης), Καράλιαμης, Πανόπουλος, Μποϊλής (83′ Ιωαννίδης), Συνεσίου (70′ Δημόπουλος), Μπεριρλάρι (57′ Δρόσος), Βλαντιμίροφ, Χατζηφούντας