“Καθάρισε” ο Κακλαμάνος και στην Κέφαλο

Με μπροστάρη σε ένα ακόμα παιχνίδι τον Αλέκο Κακλαμάνο, ο Κλεόβουλος πέρασε νικηφόρα από την Κέφαλο επικρατώντας του Νικαγόρα με 3-1. Δύο γκολ από τον έμπειρο επιθετικό και ένα από τον Κωστάκη διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Δημήτρη Δογιάμα. Ο Κοκκαλάκης είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους γηπεδούχους.

Εικόνα

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις στημένες μπάλες. Ο Νικαγόρας είχε κλειστεί σωστά στα καρέ του και προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί στην αντεπίθεση την ταχύτητα και την ποιότητα του Ζερβού. Από την άλλη ο Κλεόβουλος είχε μια ελαφρά πρωτοβουλία η οποία ωστόσο δεν μετουσιώθηκε σε κάποια κλασική ευκαιρία. Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Κωστάκης μετά από κόρνερ του Παπαοικονόμου,  έπιασε την κεφαλιά κι έβαλε μπροστά τον Κλεόβουλο, ο οποίος πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος με κεφαλιά του Κοκκαλάκη έπειτα από κόρνερ του Φούσκα, αλλά η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ. .

Τη λύση στον Κλεόβουλο ήρθε να δώσει  και πάλι με την εμπειρία του επιθετικά  ο Αλέκος Κακλαμάνος. Στο 63΄ εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Χαρίτου και με ωραίο πλασέ πέτυχε το 1-2. Ο Κλεόβουλος άγγιξε το 1-3 στο 67΄ αλλά το σουτ του Γαϊτάνου σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Διακοδημητρίου και στο 74΄ ο Κακλαμάνος και πάλι, έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Κολιοκώστα, έγραψε το τελικό 1-3. Ο Νίκος Κολιοκώστας τρία λεπτά αργότερα είχε οριζόντιο δοκάρι με μακρινό σουτ και δεν κατάφερε να βάλει και ο ίδιος το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ. Στις καθυστερήσεις ο Φούσκας κέρδισε πέναλτυ από τον Πιτσουρδάκη, αλλά η εκτέλεση που ανέλαβε ο ίδιος σταμάτησε στον Χρυσανθή.

Κορυφαίοι

Κακλαμάνος Α., Παπαοικονόμου και Πιτσουρδάκης ξεχώρισαν για τους νικητές ενώ για το Νικαγόρα προσπάθησαν οι Κοκκαλάκης Μ. και Μπίλλης Ι.

Διαιτησία

Καλή ήταν η διαιτησία του Λεωνίδα Φραγκιαδάκη και των βοηθών του, Παγώνη και Αλέκ

Οι συνθέσεις

Νικαγόρας (Γιάννης Τσολακίδης): Διακοδημητρίου, Μπίλλης, Ζερβός Ε., Κοκκαλάκης, Διακογιάννης , Παπαβασιλείου, Στρατής, Ζερβός Γ. (70’ Βουδούρης) ,Φούσκας, Κρεμύδας, Μπίλλης Ι.

Κλεόβουλος (Δημήτρης Δογιάμας): Χρυσανθής, Κουκουτσέλας, Χαμιτάι, Κωστάκης, Κακλαμάνος Ε., Πιτσουρδάκης, Παπαοικονόμου, Γαϊτάνος (84΄ Μπολομπάνι), Κακλαμάνος Α., Κολιάδης (50΄ Κολιοκώστας- 81΄ Μυριαλλής), Χαρίτος.

giafkasports.gr