Παρέμεινε στην κορυφή με… εννέα ο Φοίβος

Σ’ ένα παιχνίδι που τελείωσε με εννέα ποδοσφαιριστές και ο Διγενής με δέκα, ο Φοίβος επικράτησε με 3-0 στο γήπεδο Κρεμαστής για την 10η αγωνιστική και παραμένει στην κορυφή.

Μετά το “άκαρπο” πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες “έλυσαν” τις διαφορές τους στο δεύτερο. Μόνη διαφοροποίηση ήταν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, αφού και οι δύο έμειναν με δέκα.

Ο Θεοδοσίου αποβλήθηκε στο 45′ επειδή απώθησε βίαια αντίπαλο και ο Κώτης στο ίδιος λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα.

Στο 51′ ο Χατζησάββας με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έβαλε σε θέση οδηγού τους Κρεμαστενούς που δεν πτοήθηκαν παρότι στο 71ο λεπτό έμειναν με εννέα λόγω της αποβολής του σκόρερ.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Φοίβος έφτασε στο 2-0 με το πλασέ του Γκινή στο 83′ και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 95′ ο Τζιβίλογλου με εντυπωσιακό τέρμα, αφού “κρέμασε” από το κέντρο τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Σπάρταλης, Ορφανός

Συνθέσεις:

Φοίβος: Κεφάλας, Καραγεωργίου, Ορφανίδης Σ. (21′ λ.τ. Ταφάνι), Παϊζάνος, Φωτεινής, Θεοδοσίου, Καλημέρης (61′ λ.τ. Πανταζόπουλος, 92′ Ζαχαρίας), Τζιβίλογλου, Γκινής, Χατζησάββας, Στεφανίδης (84′ Κυρτάσογλου)

Διγενής: Μανωλάγκας, Μοσκιού (67′ Παπαδόπουλος), Κώττης, Παπασταμάτης (71′ Χατζηνικόλας), Μικκιού, Τσιμπιζίδης, Χωρίτης (88′ Παπαδόπουλος), Χουτεσιώτης, Νίκας, Καματερός, Κετσές