Πλησίασαν στην κορυφή με Αυγενικού τα “ελάφια”

Ένα ακόμη βήμα προς τα… πάνω έκανε η Ρόδος που επικράτησε με 1-0 του Κερατσινίου στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού μας, χάρις το υπέροχο τέρμα που σημείωσε ο Μιχάλης Αυγενικού.

Από το πρώτο μέρος οι παίκτες του Πάρη Ανδράλα μπήκαν επιθετικά για να πάρουν το τρίποντο και να… εξαργυρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το διπλό στο Κιάτο.

Οι “πράσινοι” στάθηκαν άτυχοι στο 10ο λεπτό, καθώς στο 10ο λεπτό ο Πινδώνης με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου παρά την υπεροχή τους.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασισμένα και παράλληλα δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους αντιπάλους τους.

Από μία στημένη μπάλα, αυτή του 56ου λεπτού, ο Αυγενικός με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση έκανε το 1-0 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του αφού έμεινε μέχρι το τέλος.

Διαιτησία: Παρχαρίδης, Χρυσαΐδης, Πασσαλής

Συνθέσεις:

Ρόδος: Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάϊ, Δαβρής, Μκρτσιάν, Αποστόλου, Μίνγκας (61′ Πότσι), Πινδώνης (81′ Καντιμοίρης), Αυγενικού, Παβίσεβιτς, Ευγενικός (52′ Πάλλας), Μπανγκουρά (39′ Λέκκας)

Κερατσίνι: Φρατζεσκάκης, Τσουμπαλτίδης, Σιγάλας, Μπάτης, Βαττής, Σκεντεράϊ, Μπιλιάς (81′ Παπασπύρος), Διάκος, Μπερνιδάκης, Καλογιάννης (66′ Σιάνος), Πασαλίδης