“Ροπαλιά” του ΔΙ.ΑΣ στον Ηρακλή

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε ο ΔΙ.ΑΣ που επικράτησε με 4-0 του Ηρακλή Ματριτσών για την 10η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Δωδεκανήσου. Ο Πης πέτυχε χατ – τρικ για την ομάδα του ενώ το 4-0 διαμόρφωσε ο Γιώργος Αρκούδας.

Εικόνα

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από την αρχή της αναμέτρησης, έχοντας ευκαιρίες με τον Δρόσο και τον Πη να αστοχούν από θέση βολής ενώ τα Μαριτσά δημιούργησαν μια καλή στιγμή με τον Μιχαλάκη να απομακρύνει το πλασέ του Λερογιάννη.

Στην επανάληψη, και στο ίδιο μοτίβο, οι παίκτες του Γιάννη Μανούσογλου, ευτύχησαν να προηγηθούν στο 48’ με σέντρα του Χατζησουλεϊμάν και κεφαλιά του Πη, διπλασιάζοντας τέσσερα λεπτά μετά τα τέρματά τους, αφού η μπάλα ως αποτέλεσμα της επιθετικής προσπάθειας των γηπεδούχων χτύπησε στο χέρι του Θαρρενού, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Πης.

Το σουτ του Χατζηφούντα στο 56’ ήταν καλό αλλά η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Σκυλλά, στερώντας του το γκολ, το οποίο όμως ήρθε στο 70’ ύστερα από σέντρα του Συνεσίου και κεφαλιά πάλι από τον Πη για το 3-0.

Το τελικό σκορ, όταν είχαν πια κριθεί όλα, διαμόρφωσε απλώς ο Αρκούδας στο 82’ μετά από διαγώνιο σουτ σε αντεπίθεση του ΔΙ.ΑΣ.

Κορυφαίοι

Από τον ΔΙ.ΑΣ διακρίθηκαν οι Βλαντιμίροφ, Πανόπουλος και Πης ενώ από τον Ηρακλή ο Παπαδημήτρης.

Διαιτησία

Καλή ήταν η διαιτησία του Κοσμά Καραμούτα και των βοηθών του, Πατσιαούρα και Αλέκου.

Οι συνθέσεις

ΔΙ.ΑΣ: Μιχαλάκης, Μποϊλής, Καράλιαμης (46’ Δουγέκος), Ιωαννίδης (67’ Αρκούδας), Χατζησουλεϊμάν (57’ Συνεσίου), Ζιώγας, Βλαντιμίροφ, Πανόπουλος, Χατζηφούντας, Πης, Δρόσος (46’ Μπεκιρλάρι).

Ηρακλής Μαριτσών: Σκυλλάς, Θαρρενός, Βασιλώτος, Παπαδημήτρης, Παπακωνσταντής, Μπιλλιάς, Λερογιάννης, Σιαμαντούρας, Λυριστής Μ., Αναγνώστου (61’ Γιαννακόπουλος), Λυριστής Θ. (78’ Φεγγαράς).

giafkasports.gr