“Επέστρεψε” στο ματς, αλλά “λύγισε” στο φινάλε ο Ιάλυσος

Τρομερό παιχνίδι διεξήχθη στον Κορυδαλλό, όπου ο Ιάλυσος κατάφερε να… μετατρέψει το 2-0 σε 2-2 αλλά στις καθυστερήσεις στάθηκε άτυχος και γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Προοδευτική για την 7η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (6ος όμιλος).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 7ο λεπτό ο Κουιρικίδης “εκτέλεσε” τον Ανδρούτσο με δυνατό σουτ για το 1-0, ενώ στο 28′ με φοβερή ατομική προσπάθεια ο Δηλαβέρης μπήκε στην περιοχή και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη συνήλθε στο φινάλε του πρώτου μέρους και στο 41′ από το κόρνερ του Φαβάλι και την κεφαλιά του Μπλεγκέτση μείωσε σε 2-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος του, ο Ιάλυσος μπήκε δυναμικά στην επανάληψη και στο 47′ ο Φαβάλι με τρομερή ατομική προσπάθεια και πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2.

Στην συνέχεια οι “τοξοβόλοι” πίεσαν για την ολική ανατροπή και στο 58′ το σουτ του Δελαπόρτα “ξύρισε” το δεξί δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Όσο το ματς πλησίασε στο τέλος του, ο Ιάλυσος βρίσκονταν αγκαλιά μ’ έναν σημαντικό βαθμό αλλά… λογάριαζε χωρίς την τύχη που του γύρισε την πλάτη όταν ο Πέπα στο 92′ σούταρε και η μπάλα αφού κόντραρε πάνω στον Αρχοντούλη κατέληξε στα δίχτυα για το 3-2 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία:

Συνθέσεις:

Προοδευτική: Μπαντίκος, Πολιανίδης (75′ Τσαλαούσης), Καλαϊντζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Χρήστου (60′ Βλάχος), Κουιρουκίδης, Μπελέρης, Κανελλόπουλος (85′ Ζαχαράτος), Ντάλλας, Δηλαβέρης (68′ Πέππας)

Ιάλυσος: Ανδρούτσος, Χριστόφ (36′ Μπεγκλετζής, 86′ λ. τρ. Σπάρταλης), Τσούπρος, Σταυλάς, Αρχοντούλης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Καμπλιώνης, Πόποβιτς, Δελαπόρτας, Φαβάλι