Πέρασε “αέρας” από τη Νίκαια ο Διαγόρας

Σε άνετο απόγευμα μετέτρεψε την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό ο Διαγόρας, καθώς οι κυανέρυθροι επικράτησαν εύκολα με 0-2 για την 7η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (6ος όμιλος) και βρίσκονται στο -2 από την κορυφή με παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο Προοδευτική.

Από το ξεκίνημα του ματς οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παντέλη έδειξαν τις προθέσεις τους, αφού μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και “σπατάλησαν” αρκετές ευκαιρίες, προτού γίνει το 0-1.

Σκόρερ ο Γιόνδης στο 25ο λεπτό που πήρε… έτοιμο γκολ μετά από πάσα του Σουάνη, ο οποίος πίεσε την αντίπαλη άμυνα και κατάφερε να κλέψει την μπάλα.

Μέχρι την ανάπαυλα, μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Διαγόρα αλλά το τέρμα που θα “κλείδωσε” τη νίκη δεν ήρθε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Το 0-2 έγινε στο 56ο λεπτό και πάλι από τον Γιόνδη που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον αντίπαλο πορτιέρο για να ξεκαθαρίσει την υπόθεση νίκη.

Διαιτησία: Παπαποστόλου, Πάγγουρας, Δελλής

Συνθέσεις:

Iωνικός: Κουρεπίνης, Κωστούλας, Δημακάκος, Παντελίδης, Κορνέζος, Πατσατζόγλου (77′ Σικαλιάς), Καλτσάς (56′ Zαγοριανός), Πλάκας (59′ Γεωργόπουλος), Μπάτσι, Νικολέττος, Τζουμάκης

Διαγόρας: Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Χειμωνέττος (29′ Μπουρλάκου), Προβατίδης, Παυλίδης, Ρούνιτς, Γεωργίου (87′ Ούγκο), Σουάνης (75′ Καρπαθάκης), Γιόνδης (90′ Παναγιωτίδης), Βελλίνης, Βελέτης