Την στήριξη του κόσμου ζητάει ο Ηρακλής Μαριτσών

Το Δ.Σ του Ηρακλή Μαριτσών σας ενημερώνει σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο σύλλογο μας.Από το καλοκαίρι που ανάλαβε η νέα διοίκηση προσπάθησε ώστε να μπουν υγιείς και σταθερές βάσεις στην ομάδα με στόχο η λειτουργία να είναι αυτή που αρμόζει στην ιστορία της.

Ετσι ξεκίνησαν οι απαραίτητες κινήσεις σε έμψυχο δυναμικό υλικό  για να βρεθεί και πάλι στα υψηλότερα δυνατόν σκαλοπάτια της βαθμολόγιας.

Όμως διάφορες ατυχίες μας στέρησαν αυτόν τον στόχο προς το παρών.

Ποδοσφαιριστές όπως οι : Φελεγκακης , Φελεσακης , Κουρος , Τσουφιος , Μπαρτζος , Κανελλος , Γιαννακοπουλος , Λενιου και Βασιλωττος , είτε για λογους επαγγελματικους , είτε για λογους τραυματισμων δεν μπόρεσαν να στηρίξουν το σύλλογο κατά την διάρκεια των αγώνων.

Ωστόσο θα θελάμε να τους ευχήθουμε ταχεία ανάρρωση και ελπίζουμε με την επιστροφή τους ότι θα αλλάξει η κατάσταση προς το καλύτερο.

Ένα από τα ευχάριστα που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες ηταν η επιστροφή του Άγγελου Χειμωνεττου στον σύλλογο μας , ο οποίος ξέπερασε κάποια προσωπικα θέματα και τέθηκε στην διαθεση του προπονητή του.

Εμεις σαν Δ.Σ του Ηρακλή Μαριτσών υποσχόμαστε στους φίλαθλους μας, που μας στηρίζουν εμπρακτα ότι σύντομα η αγωνιστική μας πορεία θα είναι αυτή που αρμόζει στην ιστορία μας.

Για αυτό σας καλούμε να μας στηρίξετε στο προσεχή εντός έδρας αγώνα για να βοηθήσουμε την ομάδα της καρδίας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα».