Έχει “σφυγμό” ο Νικαγόρας

Σ’ ένα ματς για γερά νεύρα στο γήπεδο Κεφάλου ο Νικαγόρας επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι της Δόξας Καρδάμαινας με 4-2 και πέτυχε έτσι την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας κάνοντας πλέον πολύ δύσκολο το έργο και των δύο για παραμονή στην κατηγορία. Ζερβός Μ., Διακογιάννης, Ζερβός Ν. και Κοκκαλάκης τα γκολ των νικητών ενώ για την Καρδάμαινα που ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κατσαρού με δεύτερη κίτρινη στο 66’ σκόραρε δις ο Αντώνης Κουρζής. Mε εννιά ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Νικαγόρας αφού αποβλήθηκαν μετά το 4-2 οι Κοκκαλάκης και Γιάννης Μπίλλης με δεύτερες κίτρινες.

Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, με το Νικαγόρα να ψάχνει στην κόντρα να φανεί απειλητικός και να το καταφέρνει στο 15’ όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κάτση με τον Τονίδη να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Μάκη Ζερβό να ευστοχεί για το 1-0.

Η Δόξα Καρδάμαινας κατάφερε να ανεβάσει την απόδοση της και να πιέσει απ’ τα πλάγια για την ισοφάριση καταφέρνοντας στο 33’ με τον Αντώνη Κουρζή να φέρουν το ματς στα ίσια. Παρόλο που οι φιλοξενούμενοι φάνηκε να πατάνε καλύτερα ο Νικαγόρας ήταν αυτός που σκόραρε και πάλι όταν στο 43’ ο Μάκης Ζερβός έκανε το φάουλ ο Γιακούμαρος απομάκρυνε και από κοντά ο Διακογιάννης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους με την Δόξα να διαμαρτύρεται για πέναλτι πάνω στον Χατζηπαναγιώτη στο 44’.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν άλλαξε με το Νικαγόρα να καταφέρνει στο 63’ να κερδίσει και άλλο πέναλτι με το Νικόλα Ζερβό να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με την Καρδάμαινα να ψάχνει και πάλι να μπει στο ματς και να το καταφέρνει με τον Αντώνη Κουρζή να σκοράρει 77’ παρόλο που οι φιλοξενούμενοι αγωνιζόντουσαν με δέκα παίκτες απ’ το 66’ λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κατσαρού.

Η Δόξα ανέβασε παίκτες και συνέχισε να ψάχνει το γκολ με το Νικαγόρα να καταφέρνει στο φινάλε να πετύχει και τέταρτο γκολ με τον Μανώλη Κοκκαλάκη από μακρινή απόσταση με τρομερό σουτ να γράφει το 4-2 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Στο τέλος τιμωρήθηκαν με δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκαν οι Κοκκαλάκης και Γιάννης Μπίλλης.

Διαιτησία: Παράπονα για το πέναλτι στο 44’ έχει η Δόξα Καρδάμαινας απ’ τον Τονίδη που παραπονιέται επίσης για το σκληρό παιχνίδι που επέτρεψε ο διαιτητής της αναμέτρησης. Με λάθη ο Αλέκος, χωρίς πρόβλημα ο Καραπιπέρης.

Συνθέσεις:

Νικαγόρας: Διακοδημητρίου, Ζερβός Ε. Φούσκας, Κοκκαλάκης, Διακογιάννης (78’ Σπυράτος), Παπαβασιλείου, Στρατής, Ζερβός Μ., Ζερβός Ν. (65’ Ατσαλάκης), Μπίλλης Χ. (89’ Κορκής), Κρεμύδας (55’ Μπίλλης Γ.)

Δόξα Καρδάμαινας: Γιακούμαρος, Χατζηπαναγιώτης (60’ Μποϊλής), Παντελής, Κατσαρός, Μαύρος, Κάτση (60’ Οικονόμου), Λαμάι, Χατζηαντωνίου, Πης Γ. (90 λ.τ Τσίκνης), Κόκκαλης, Κουρζής Α.

giafkasports.gr