Γεωργαλλής από άλλο… πλανήτη εμφανίστηκε στο Βάτι

Με πέντε γκολ του φοβερού και τρομερού Αντώνη Γεωργαλλή, ο Κλεάνθης “σκόρπισε” με 1-5 τον τοπικό Διαγόρα στο γήπεδο Βατίου και έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Οι παίκτες των “ροσονέρι” απλά… έβρισκαν τον Γεωργαλλή και ο έμπειρος στράϊκερ έστελνε την μπάλα στα δίχτυα με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο για να υπογράψει την άνετη επικράτηση της ομάδας του.

Μόλις στο 11′ ο αρχισκόρερ του πρωταθλήματος με πλασέ στην κίνηση έγραψε το 0-1, αλλά η απάντηση των Βατενών ήρθε με την σέντρα- σουτ του Ζωάννου στο 44ο λεπτό για το 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο ή ακόμη καλύτερα ένας επιθετικός που τα έκανε όλα. Στο 48′ μετά από μπαλιά του Χατζηκοσμά, ο Γεωργαλλής σημείωσε το 1-2 και στο 53′ ο ίδιος παίκτης και πάλι από ασίστ του Χατζηκοσμά έγραψε το 1-3 μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Στο 57′ από την σέντρα του Γιατσιάτσου, ο Γεωργαλλής με σουτ στην κίνηση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4 και στο τελικό 1-5 διαμόρφωσε ο… συνήθης ύποπτος ολοκληρώνοντας το σόου του με πλασέ σε κενή εστία, έπειτα από όμορφη ατομική προσπάθεια και σέντρα του Αλεξανδρίδη.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Μοσχάτος, Λάζος

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Μαυρουδής, Μοσχής, Χότζα, Αδάμος, Έλληνας, Παναγιοτόπουλος (74′ Μερκάι), Κατσαρής, Χαρτοφύλλης, Παπουρδάνος (64′ Καραγιάννης), Ζωάννου (60′ Πρέτσι), Βασιλειάδης (55′ Πουλάι)

Κλεάνθης: Καστανάκης, Γιατσιάτσιος (80′ Θεοδοσιάδης), Μαΐλης, Μαριάς, Φουσατζιά, Ατσίδης, Κορκίδας, Χατζηκοσμάς (63′ Ζάχαρης), Αλεξανδρίδης (77′ Αρίφι), Πελέκης (59′ Μπερετούλης), Γεωργαλλής