“Καθάρισε” ο Χατζηφούντας για τον ΔΙ.ΑΣ

Με τον Μανώλη Χατζηφούντα να πετυχαίνει χατ-τρικ ο ΔΙ.ΑΣ κατάφερε να πάρει την 3η του συνεχόμενη νίκη επικρατώντας με 3-0 του Αστέρα Παστίδας για την 12η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Έχοντας τον αέρα υπέρ του στο πρώτο ημίχρονο ο ΔΙ.ΑΣ ήταν ο κυρίαρχος και κατάφερε μόλις στο 10ο λεπτό να πάρει προβάδισμα όταν μετά από ωραία συνεργασία ανάμεσα σε Πανόπουλο, Πη και Χατζηφούντα, ο τελευταίος έκανε το δυνατό σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνία του Ροδανάκη για το 1-0.

Ο ΔΙ.ΑΣ συνέχιζε να ψάχνει απ’ τα πλάγια τον τρόπο για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και στο 29ο λεπτό ο Μανώλης Χατζηφούντας και πάλι κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα όταν από μακρινή απόσταση προσποιήθηκε έκανε το δυνατό σου και κεραυνοβόλησε τον Ροδανάκη για το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος ο ΔΙ.ΑΣ παρόλο που είχε τον αέρα απέναντι του, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού με την Παστίδα να παίρνει κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά μην μπορεί να απειλήσει με αξιώσεις.

Στο 63’ οι γηπεδούχοι κατάφερα να πετύχουν και τρίτο τέρμα όταν ο Δρόσος έκανε την σέντρα, ο Χατζηφούντας πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 (διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ οι φιλοξενούμενοι).

Από εκεί και πέρα ο ΔΙ.ΑΣ προσπάθησε να κρατήσει δυνάμεις και να παίξει κυρίως στην κόντρα χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες με τους Μαργαρίτη, Δουγέκο και Χατζηφούντα για να πετύχει και τρίτο τέρμα με την Παστίδα να έχει δοκάρι στο 85’ μετά από εκτέλεσε κόρνερ του Σκόρπου.

Διαιτησία: Παράπονα για φάουλ στο τρίτο γκολ έχουν απ’ τον Φραγκιαδάκη οι φιλοξενούμενοι, χωρίς προβλήματα οι Παγώνης και Γιαμούζης.

Συνθέσεις:

ΔΙ.ΑΣ: Μιχαλάκης, Ιωαννίδης (31’ Συνεσίου), Καράλιαμης, Δουγέκος, Δημόπουλος, Χατζησουλεϊμάν, Βλαντιμίροφ, Πης (62 Μαργαρίτης), Πανόπουλος, Χατζηφούντας, Μπεκιρλάρι (52′ λ.τ Δρόσος)

Αστέρας Παστίδας: Ροδανάκης, Καρύδης, Χαριτάκης, Αποστολάτος, Κατσαμάκης, Καλαγρής (81′ Κόρα), Δραγάτης (46′ Λεωνίδου), Γιαννακόπουλος (76′ Κόνομι), Σκόρπος, Αβντουλάι, Στεργιόπουλος (76′ Κορκίδας)

giafkasports.gr