“Άγγιξε” την κορυφή ο Απόλλων Καλυθιών

Έχοντας παιχνίδι περισσότερο από τον Φοίβο, ο Απόλλων Καλυθιών βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας αφού επικράτησε εκτός έδρας με 0-2 της Κατταβιάς χάρις τα τέρματα του σούπερ δίδυμου Μαθιού- Παλάζη.

Οι Καλυθενοί πήγαν στο ΕΑΚ με στόχο το “τρίποντο” και κατάφεραν να το πετύχουν με μία μεστή εμφάνιση και χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα από τους αντιπάλους τους.

Το σκορ άνοιξε στο 28ο λεπτό με εντυπωσιακή ενέργεια ο Παναγιώτης Μαθιός που μπήκε στην περιοχή, αφού πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

Μετά το γκολ του Απόλλωνα οι παίκτες του Μανώλη Φραντζή ανέκτησαν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά πέρα από την κατοχή, δεν μπορούσαν να πλησιάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον… δρόμο για το δεύτερο τέρμα και “καθάρισαν” την υπόθεση νίκη. Σκόρερ ο Παλάζης στο 62′ που εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά από τον Χατζηβαλσάμη και πλάσαρε εύστοχα για το 0-2 που ήταν τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Γιαννουκάς, Μοσχάτος, Σταυρούλιας

Συνθέσεις:

Κατταβιά: Παπαβεργής, Κουμπιάδης (30 Μήτρου), Σαλαμαστράκης, Κιλασίν Χ, Σιέχ, Μαντινάος (80′ Κιλασίν Κ), Νασόπουλος, Κούτσι, Στεφανάκης, Πάπα, Μαριεττάκης

Απόλλων: Ροδίτης, Σαχίνης, Διακουράκης (70′ Καλαϊτζίδης), Νικολός (52′ Γεωργιάδης), Φυλακούρης, Κάλτσης, Φλεβάρης (44′ Κυρίτσης), Μαθιός (82′ Γιορδαμνής), Καντιμοίρης, Χατζηβαλσάμης, Παλάζης