Δοκίμασε το πικρό… ποτήρι της ήττας ο Διαγόρας

Δεν κατάφερε να περάσει αλώβητος από το Μ0σχάτο ο Διαγόρας, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τον Εθνικό ο οποίος τον “έπιασε” στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο -5 πλέον ο γηραιός από την πρωτοπόρο Προοδευτική, αλλά έχει παιχνίδι λιγότερο.

Το παιχνίδι είχε πολύ κακό ρυθμό και οι φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά από τις δύο εστίες, ωστόσο σε μια απ’ αυτές στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς στα δίχτυα και εξασφάλισαν το τρίποντο παρά τι ευκαιρίες που είχε η ομάδα του Νίκου Παντέλη.

Φάσεις και Γκολ:

14′ Λίγο πάνω από τα δοκάρια πέρασε το σουτ του Γιονδή

17′ Ελάχιστα άουτ έφυγε η κεφαλιά του Μακρυγιάννη

22′ Επέμβαση του Στεφανάκου στο σουτ του Μισέλ

50′ Μεγάλη απόκρουση του Στεφάνου στην κεφαλιά από τον Κατσικοκέρη

52′ Μετά από κακή αντίδραση της άμυνας του Διαγόρα, ο Κατσικοκέρης με σουτ μέσα από την περιοζή έγραψε το 1-0

87′ Ο Παναγιωτίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας και πλάσαρε τον Σικαλιά, αλλά ο Ρούσσης απομάκρυνε σωτήρια την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή

93′ Σύριζα από το δεξί δοκάρι πέρασε η μπάλα στο σουτ του Σουάνη μέσα από την περιοχή

Διαιτησία: Πόγκας, Πριονάς, Χατζηκαμαγιάννης

Συνθέσεις:

Εθνικός: Σικαλιάς, Στασινός, Γερόλυμος, Κρητικός, Ρούσσης, Μισέλ (46′ Καραλής), Μακρυγιάννης (67′ Μάναλης), Κωνσταντίνου, Κατσικοκέρης, Ρομάνο (87′ Κατίδης), Παυλάκης

Διαγόρας: Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Παυλίδης, Προβατίδη, Ρούνιτς (81′ Χειμωνέττος), Γεωργίου, Σουάνης, Γιόνδης (23′ Παναγιωτίδης), Βελέτης, Βελλίνης (70′ Ούγκο), Λάμπρου (35′ Καρπαθάκης)