Ώρα… τίτλου για Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος… Η ομάδα μας αύριο το πρωί (10:30) αντιμετωπίζει τον Π.Α.Σ.Κ.Α. στον ημιτελικό του φάιναλ-φορ στο μπάσκετ με αμαξίδιο και είναι αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό προκειμένου να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τελικό της Κυριακής.

Κάτοχος του τίτλου είναι ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, ο οποίος θα επιδιώξει να τον υπερασπιστεί στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς όπου θα διεξαχθεί το προσεχές σαββατοκύριακο η τελική φάση. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος είναι έτοιμος για να πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Η αποστολή του Γ.Σ. Δωδεκάνησος βρίσκεται ήδη Αθήνα και τη φανέλα του συλλόγου θα φορέσουν οι: Μιχάλης Χατζηδημητρίου (προπονητής- αθλητής), Ατνάν Χαμαντί, Χρήστος Μιχαήλου, Χρήστος Μαρτσάκης, Βαλάντης Παππάς, Μανώλης Χατζηκαντής, Σάββας Χαρτερός, Ανδρέας Λουκάς και Γιώργος Παπαναστασίου

Συνοδοί της ομάδας μας είναι ο νέος γενικός αρχηγός Νείλος Χοσάδας, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό δίνει τον καλύτερο του εαυτό έτσι ώστε όλα να είναι στην εντέλεια και η ομάδα να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μαζί με την αποστολή της ομάδας μας είναι και ο Κώστας Παπαναστασίου, ο οποίος επίσης βρίσκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στα παιδιά.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΑΛ-ΦΟΡ

ΣΑΒΒΑΤΟ(09/12):

Μετς (10:30): Γ.Σ. Δωδεκάνησος- Π.Α.Σ.Κ.Α.

Μετς (12:30): Άτλας Αθηνών- Άρης

ΚΥΡΙΑΚΗ(10/12):

Μετς (10:30): Μικρός τελικός

Μετς (12:30): Μεγάλος τελικός