Ξανά στην κορυφή με “τεσσάρα” ο Φοίβος

Τη νίκη με 4-2 στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 12η αγωνιστική κόντρα στον Ποσειδώνα πήρε ο Φοίβος που ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 6′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με την κεφαλιά του Στεφανίδη.

Η πίεση των παικτών του Σάββα Ορφανίδη… έφερε και δεύτερο τέρμα, καθώς και πάλι ο Στεφανίδης με κεφαλιά στο 12′ έγραψε το 2-0.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η χαλάρωση των γηπεδούχων έδωσε την δυνατότητα στους Καρπάθιους να βγουν μπροστά και στο 16′ μείωσαν σε 2-1 με το απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ του Σπανού.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, με σπουδαιότερη το σουτ του Χατζημανώλη στο 45′ όπου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη ο Φοίβος μπήκε όπως στο ξεκίνημα του αγώνα, δηλαδή με το πόδι πατημένο στο γκάζι.

Στο 53′ ο Χατζημανώλης έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, από το οποίο ο Τζιβίλογλου έκανε το 3-1.

Πέντε λεπτά αργότερα (58′), ο Γκινής με ωραίο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Γιάννη Καραμηνά ήταν να μειώσει στο τελικό 4-2 με την κεφάλια του Δράκου.

Διαιτησία: Παπαβασιλείου, Καραγιάννης, Βλάχος

Συνθέσεις:

Φοίβος: Κεφάλας, Φωτεινής, Κυπριώτης, Ταφάνι, Καραγεωργίου (92′ Ορφανίδης Κ. ), Τζιβίλογλου (60′ Πανταζόπουλος), Χατζησάββας, Γκίνης, Ορφανίδης Ν (90′ Ζαχαρίας), Παϊζάνος, Στεφανίδης (87′ Πεταυράκης)

Ποσειδών: Γαλάνης, Κούτολο, Σπανός Ι, Τσιαβέλης, Κεσίδης (81′ Καραναστάσης), Χατζημανώλης, Φασουλέτος, Κοντονικόλας (60′ Βιλανούτσι), Δράκος, Λαδένογλου, Σπανός Ε.