Το “τοίχος” του Ασπρόπυργου σταμάτησε τον Διαγόρα

Με την Ένωση Πανασπροπυργιακού- Δόξας Ασπροπύργου να κλείνετε στην περιοχή της, ο Διαγόρας δεν κατάφερε να βρει λύσεις για να διασπάσει την άμυνα και έτσι έμεινε στο 0-0 στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού μας.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, δεν απειλήθηκαν στο παραμικρό από τους αντιπάλους τους, αλλά παράλληλα δυσκολεύονταν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων.

Στο πρώτο μέρος οι μόνες απειλές των παικτών του Παντέλη ήρθαν από μακρινά σουτ, όπως του Παυλίδη στο 33ο λεπτό το οποίο εξουδετέρωσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Η εικόνα στην επανάληψη ήταν ίδια. Ο Διαγόρας προσπάθησε να γίνει πιο απειλητικός, αλλά έπεφτε πάνω σε… τοίχος και η μόνη φάση που δημιούργησε ήταν με ένα φάουλ του Λάμπρου στο 57ο λεπτό που απέκρουσε ο Λάμπρου με την “λευκή” ισοπαλία να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Διαιτησία: Μπαλάσας, Χατζηβασιλείου, Παπαδοπούλου (Μακεδονίας)

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Στεφανάκος, Ρούνιτς, Προβατίδης, Ευαγγελιδάκης, Λάμπρου (90′ Καρπαθάκης), Βελέτης, Παυλίδης, Βελλίνης (68′ Παναγιωτίδης), Γεωργίου (86′ Κιοσέογλου), Ούγκο (77′ Μπουρλάκου), Σουάνης

Ένωση: Διαμαντής, Χουστουλάκης, Νικολάου, Στρατάκης, Σταγάκης, Μπρέμλος (83′ Ζωγράφος), Σιδηρόπουλος (65′ Παναγόπουλος), Νάκας, Μάγγος, Χαϊκάλης (92′ Καραγιάννης), Ατματζίδης (90′ Λώλος)