Μοιρασιά στην Παστίδα στο γειτονικό ντέρμπι

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν Αστέρας και Ηρακλής Μαριτσών στο γήπεδο Παστίδας, με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται από το 52′ με δέκα παίκτες και να έχουν παράπονα από την διαιτησία.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και αυτοί που πλησίασαν πρώτοι στο γκολ ήταν οι φιλοξενούμενοι με τον Ευθύμη Βασιλώττο στο 35′, αλλά το πρώτο σουτ του αποκρούστηκε από τον Ροδανάκη και το δεύτερο στην επαναφορά απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή από τον Καρύδη.

Λίγο πριν το φινάλε (43′) ο διαιτητής απομάκρυνε τον Κώστα Πάττα από τον πάγκο της ομάδας του για διαμαρτυρία, αλλά αυτός δεν αποχωρούσε με αποτέλεσμα να υπάρξει πεντάλεπτη διακοπή.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης (52′) ο Πολυχρόνης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο και άφησε τον Αστέρα με δέκα παίκτες και τους γηπεδούχους παραπονεμένους για την απόφαση του.

Παρά το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, οι “πράσινοι” δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί για την αντίπαλη εστία και έτσι έμεινε το 0-0 μέχρι το φινάλε, αφού ούτε και οι γηπεδούχοι σε κάποια αντεπίθεση κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα με σπουδαιότερη στιγμή το σουτ του Σκόρπου στο 75ο λεπτό όπου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Διαιτησία: Κυρίτσης, Στεφανάκης, Σαρρής

Συνθέσεις:

Αστέρας: Ροδανάκης, Καρύδης, Αποστολάτος, Χαριτάκης, Κατσαμάκης, Καλαγρής (93’Κόρα), Ισκάς, Πολυχρόνης, Σκόρπος (90′ Κυρίτσης), Γιαννακόπουλος (77′ Αβντουλά), Στεργιόπουλος (72′ Παγκράτης)

Ηρακλής: Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Λενιού, Ζάζας (85′ Μπάρτζος), Χ. Βασιλώττος, Μπιλιάς, Παπακωνσταντής, Βασιλώττος Ευθ. (57′ Θαρρενός), Λερογιάννης (66′ Σιαμαντούρας), Κούρος, Λυριστής (81′ Γιαννακόπουλος)