Παληκαρίσιο “τρίποντο” για τον Διαγόρα Βατίου

Νικητής αναδείχθηκε ο Διαγόρας Βατίου στο ντέρμπι της Νότιας Ρόδου, καθώς επικράτησε με 2-3 της Κατταβιάς στο γήπεδο ΕΑΚ παρότι αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές για ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Ο Μαριετάκης στο 27′ ήταν αυτός που έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους με 0-1 χάρις ένα πολύ όμορφο τέρμα με σουτ από τα όρια της περιοχής και αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Μόνο που στο φινάλε του α’ μέρους ο Μοσχής είχε έντονο διάλογο με άτομα από την εξέδρα και ο διαιτητής τον απέβαλλε, αφήνοντας τους Βατενούς με δέκα ποδοσφαιριστές για το δεύτερο 45λεπτο.

Παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα, οι παίκτες του Γιάννη Καμπούρη έφτασαν στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Ζωάννου στο 49ο λεπτό της συνάντησης.

Μάλιστα οι κυανέρυθροι έφτασαν στην ανατροπή με το πείσμα του Χαρτοφύλλη που κυνήγησε μία χαμένη φάση στο 61ο λεπτό και με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-2.

Η πίεση της ομάδας του Μανώλη Φραντζή για να φτάσει στην ισοφάριση, απέδωσε καρπούς στο 82′ όταν ο Μαντινάος από κοντά έφερε το ματς στα ίσα και όλοι πίστεψαν πως οι δύο ομάδες θα μοιραστούν τους βαθμούς.

Ο Χαρτοφύλλης είχε όμως αντίθετη άποψη και στο 87′ με πλασέ μέσα από την περιοχή και από δύσκολη γωνία διαμόρφωσε το τελικό 2-3, χαρίζοντας το παληκαρίσιο τρίποντο στην ομάδα του.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Κασιώτης, Καλκαβούρας

Συνθέσεις:

Κατταβιά: Παπαβεργής, Κουμπιάδης (58′ Κιλασίν Κ.), Σιέχ, Μαριεττάκης, Χ. Κιλασίν, Κούτσι, Μαντινάος, Πάπα, Στεφανάκης, Νασσόπουλος, Μήτρου

Διαγόρας: Μαυρουδής, Μοσχής, Καραγιάννης, Αδάμος, Έλληνας, Παναγιωτόπουλος, Ρέτσι (46′ Παπουρδάνος, 90′ Θεοδώρου), Κατσαρής, Χαρτοφύλλης (90′ Βασιλειάδης), Λ. Ζωάννου, Χότζα