“Κόλλησε” στο Χ η ανώτερη Ρόδος

Στο ντεμπούτο του Τίμου Καβακά, η Ρόδος ήταν πολύ καλύτερη του Ιωνικού στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού μας, ωστόσο “κόλλησε” στο 0-0 και άφησε άλλους δύο βαθμούς στην προσπάθεια της να πλησιάσει την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι έλεγχαν τον ρυθμό από το ξεκίνημα του αγώνα και απείλησαν στο 6ο λεπτό με το πλασέ του Μπαγκουρά μέσα από την περιοχή που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Αυτή ήταν η μοναδική καλή φάση στο πρώτο 45λεπτο, αφού οι “πράσινοι” παρότι κυκλοφορούσαν την μπάλα δεν μπορούσαν να μπουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα ήταν ίδια. Η Ρόδος δεν απειλήθηκε καθόλου και προσπάθησε να… βρει το γκολ που θα της έγινε το τρίποντο.

Η πίεση αυξήθηκε όσο περνούσε η ώρα και στο φινάλε χάθηκαν δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να έρθει το τρίποντο, ωστόσο στο 88′ οι αμυντικοί απομάκρυναν τον κίνδυνο πάνω στην γραμμή μετά την εκτέλεση φάουλ του Αυγενικού που βρήκε στο τοίχος και στο 89′ ο Κουρούπης δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα μετά από φάση διαρκείας μπροστά στην εστία του Ιωνικού.

Διαιτησία: Μανιώτης, Χοΐκας, Γκόντα (Ανατολικής Αττικής)

Συνθέσεις:

Ρόδος: Παναγόπουλος, Καντιμοίρης (53′ Αποστόλου), Μκρτσιάν, Δαβρής, Αυγενικού, Μίνγκας (53΄Ιμεραλιλάι), Πινδώνης, Λέκκας (76′ Ευγενικός), Μπανγκούρα (65΄Πότσι), Παβίσεβιτς

Ιωνικός: Κουρεπίνης, Χριστόπουλος, Δημακάκος, Νικολέτος (Μπάτσι), Κορνέτος, Κωστούλας, Παγκοσιάν, Κουρούμα, Πλάκας, Γεωργόπουλος (85′ Παντελίδης), Καλτσάς (88′ Ζαγοριανός)