Στο… κόλπο του τίτλου με άνετο “διπλό” ο ΑΕΡΑ

Με δύο γκολ του Βάντερ Μασάδο και από έναν απ’ τους Πλύγκο και Μαλλιάκα η Α.Ε.Ρ. Αφάντου επικράτησε με 0-4 της Δόξας Καρδάμαινας για την 13η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας και έκλεισε ιδανικά την χρονιά δείχνοντας ότι μπορεί να παλέψει μέχρι το φινάλε για την κορυφή.

Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στην πρώτη τους φάση να πάρουν προβάδισμα στο σκορ όταν στο 11ο λεπτό μετά από σέντρα απ’ τα δεξιά η μπάλα στρώθηκε στον Πλύγκο και εκείνος με ωραίο σουτ την έστειλε στην αριστερή γωνία του Γιακούμαρου για το 0-1.

Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν αλλά δεν ήταν σε καλή μέρα με την Α.Ε.Ρ.Α να ψάχνει απ’ τα άκρα ένα δεύτερο γκολ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου παρόλο που οι φιλοξενούμενοι είχαν κόντρα τον αέρα κατάφεραν να πετύχουν γρήγορα γκολ όταν στο 49’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Νικολή η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο Μαλλιάκας με δυνατό σουτ έκανε το 0-2.

Ουσιαστικά από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι ήταν πιο εύκολο για την Α.Ε.Ρ.Α που είχε πολλούς χώρους και να κλειδώσει τη νίκη και το κατάφερε με τον Μασάδο στο 70’ και στο 85’ να διαμορφώνει το τελικό 0-4.

Χωρίς πρόβλημα οι Φραγκιαδάκης, Τονίδης και Πατσιαούρας

Συνθέσεις:

Δόξα Καρδάμαινας: Γιακούμαρος, Μαύρος, Χατζηπαναγιώτης, Καλλούδης (50’ Κόκκαλης), Κουρζής, Μουνούχος (71΄Αποστολάτος), Παντελής (86’ Οικονόμου), Μποϊλής, Τάλλαρος (46’ Κατσαρός), Χατζηαντωνίου, Πης

Α.Ε.Ρ. Αφάντου: Δαρζέντας, Μαλλιάκας, Δανάς, Γιαννακάκης, Μπάρδης (72’ Λυμπερόπουλος), Στελλάς, Γαργάλης (86’ Μπαϊρακτάρης), Πλύγκος, Λόης, Μασάδο (86’ Φιλιππάκος), Νικολής (83’ Τρουμπούνας)

giafkasports.gr