Ε.Π.Σ.Δ. και Σύνδεσμος Αγάπης συνδιοργανώνουν ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα

Για μία ακόμη χρονιά η Ε.Π.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ και ο Σύνδεσμος Αγάπης συνδιοργανώνουν τον παραδοσιακό ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 15:30μ.μ στο Ενωσιακό γήπεδο του Καρακόνερο και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Νίκου Κυπραίου, ενός ανθρώπου που πρόσφερε τα μέγιστα τόσο στο χώρο της ΕΠΣΔ και της διαιτησίας, όσο και στον Σύνδεσμο Αγάπης που ήταν μέλος. Αντιμέτωπες θα είναι οι ομάδες της Ε.Π.Σ.Δ. (μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης, παρατηρητές αγώνων και παράγοντες σωματείων) και των Διαιτητών. Στον αγώνα κάθε συμμετοχή είναι σημαντική, καθώς όλοι θα συμβάλουν οικονομικά για τις ανάγκες του Συνδέσμου, ενώ όσοι θελήσουν να συνεισφέρουν ως απλοί φίλαθλοι μπορούν να το πράξουν. Όλα τα σωματεία καλούνται να εκπροσωπηθούν. Για πληροφορίες στη γραμματεία της ΕΠΣΔ και στον εκπρόσωπο του Συνδέσμου Αγάπης, κ. Φαρμακίδη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διεξάγεται την ερχόμενη Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 15:30μ.μ στο Ενωσιακό γήπεδο του Καρακόνερο, η ποδοσφαιρική συνάντηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη μνήμη του Νίκου Κυπραίου. Συνδιοργανώνεται από την Ε.Π.Σ.Δ. και τον Σύνδεσμο Αγάπης για 5η συνεχή χρονιά και αντιμέτωπες θα βρεθούν οι ομάδες της Ε.Π.Σ.Δ. και των Διαιτητών.

Για την ομάδα της Ε.Π.Σ.Δ. ο προπονητής κ. Φαρμακίδης, έχει μέχρι στιγμής στην διάθεσή του, τους εξής: Διακοφώτης, Στεργενάκης, Παυλίδης, Ψέλλας, Λουϊζιδης, Πελλός,  Στεφανάκης, (ΜΕΛΗ Ε.Ε. ΕΠΣΔ) Διακοπαρασκευάς (ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ), Καραγιάννης (ΑΛΘΑΙΜΕΝΗΣ ΚΡΗΤΗΝΙΑΣ) Χατζηνικήτας (ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ), Σφυριαλλάς (ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ) Παπακωνσταντίνου (ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ), Συμεωνίδης (ΚΥΠΡΟΣ),  Κελέσογλου (ΟΡΦΕΑΣ ΡΟΔΟΥ), Γιακάι (ΑΣ ΡΟΔΟΣ), Κωνσταντίνου (ΑΣ ΡΟΔΟΣ), Τριανταφύλλας (ΑΕΡΑ), Σμαραγδιός (ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ), Σαρίκας (ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ), Παπαδημήτρης (ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ), Ψύλλου (ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ), Συντιχάκης (ΧΑΛΚΗ), Πηδιάκης (ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΜΑΤΡΙΑΣ), Αγρέλλης (ΑΣΠΙΔΑ ΣΑΛΑΚΟΥ), Τσακίρης (ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΧΙΠΟΛΗΣ), Διακογεωργίου (ΠΕΡΙΦ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ). Καλούνται επίσης όλα τα σωματεία να συμμετέχουν με εκπρόσωπό τους καθώς επίσης και οι Παρατηρητές Αγώνων.

Νωρίτερα (14:30μ.μ.) οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μικρούς ποδοσφαιριστές από τέσσερις ομάδες Προτζούνιορ που θα αγωνισθούν στο περιθώριο του φιλανθρωπικού αγώνα. Οι ομάδες που θα συμμετέχουν είναι αυτές της Ρόδου, του Διαγόρα, του Αρένα και των Πανθήρων.