Καλό… ποδαρικό με Δελαπόρτα ο Ιάλυσος

Με σκόρερ τον Γιώργο Δελαπόρτα, ο Ιάλυσος ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής καθώς επικράτησε με 0-1 του Πέλοπα στο Κιάτο.

Το παιχνίδι είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ωστόσο η ομάδα του Σάκη Τερζή έκανε την… δουλειά τους, αφού βρήκε την μία φάση που αναζητούσε και με σκόρερ τον ηγέτη της πήρε ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο.

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση, πέτυχε στο 59ο λεπτό ο Δελαπόρτας που μετά την κάθετη μπαλιά από τον Μπεγκλέτση, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρο για το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Βεργέτης, Τριανταφύλλου, Νίκας (Αρκαδίας)

Συνθέσεις:

Πέλοπας: Ριζάϊ, Ντουμπανάκης (64′ Θεοδωρόπουλος), Κουρούμαλης (77′ Ροθώνης), Νάκας, Παπαδόπουλος, Πενέσης, Παπουτσής, Αναγνωστόπουλς, Μυργιώτης, Ραχίμ (70′ Πράτος), Μιχαλόπουλος (62′ Γάλας)

Ιάλυσος: Ανδρούτσος, Τσούπρος, Αρχοντούλης, Χριστόφ (46′ Κόλα), Ρεκλείτης, Δελαπόρτας, Σπάρταλης (46′ Φαβάλι), Μπεγκλετζής (93’Καραμανώλης), Σταυλάς, Δήμας, Βλάχος (86′ Αρέτογλου)