“Κατέρρευσε” στην επανάληψη η Ρόδος

Πολύ καλά στάθηκε στο Ελ Πάσο κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου η Ρόδος η οποία προηγήθηκε του Εθνικού, ωστόσο στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι “γύρισαν” το παιχνίδι και πήραν το τρίποντο μετά το τελικό 3-1 εκμεταλλευόμενοι τα προσωπικά λάθη των “ελαφιών”.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλοί στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό, κάτι που τους “έδωσε” και το τέρμα στο 45′ όταν ο Νάκας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά την σέντρα του Πινδώνη για το 0-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Η αντεπίθεση του Εθνικού ξεκίνησε μετά το πρώτο δεκάλεπτο στην επανάληψη. Συγκεκριμένα στο 59′ ο Κατσικοκέρης με κοντινό σουτ έγραψε το 1-1, έπειτα από λάθος στην άμυνα της Ρόδου και δέκα λεπτά αργότερα (69′) ο Μρκτσιάν στην προσπάθεια του να απομακρύνει τον κίνδυνο έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-1 των Πειραιωτών.

Προσπάθησαν να συνέλθουν οι “πράσινοι” και να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά δεν μπόρεσαν να τα καταφέρουν και στο 85′ ο Κατσικοκέρης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα “σφράγισε” τη νίκη του Εθνικού.

Διαιτησία: Παπαδόπουλος, Μεσσήνης, Οικονόμου (Αχαΐας)

Συνθέσεις:

Εθνικός: Σικαλιάς, Στασινός, Γερόλυμος (82′ Μάναλης), Κρητικός, Ρούσσης, Κωνσταντίνου, Γκέσιος, Τεγούσης (66′ Σωπάσης), Κατσικοκέρης, Ρομάνο (88′ Κατίδης), Παυλάκης

Ρόδος: Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάι, Κουρούπης, Δαβρής, Μρκτσιάν, Πότσι (71′ Καντιμοίρης), Μίγκας (82′ Ευγενικός), Αυγενικού, Παβίσεβιτα, Νάκας (61′ Μπανγκοπύρα), Πινδώνης