“Ελάφια” με… πατημένο το γκάζι!

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ρόδος που επικράτησε με 3-0 της Ένωσης Ασπροπύργου στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού μας, ανεβαίνοντας ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι “πράσινοι” από το ξεκίνημα έδειξαν τα… δόντια τους και αφού απείλησαν σε αρκετές περιτώσεις την αντίπαλη εστία, άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό με την ατομική προσπάθεια και τον δυνατό σουτ από τον Πινδώνη.

Δύο λεπτά αργότερα (15′) ο Νάκας με υπέροχο πλασέ έκανε δύο τα τέρματα των γηπεδούχων που έβαλαν γερές βάσεις για τη νίκη.

Στην συνέχεια η Ρόδος έλεγχε απόλυτα τον ρυθμό τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο όπου δημιούργησε πάρα πολλές φάσεις για γκολ.

Τελικά το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 89′ όταν ο Μπαγκουρά με ατομική προσπάθεια και εύστοχο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Διαιτησία: Τσιαουσίδης, Σιανίδης, Κωνσταντίν (Μακεδονίας)

 Συνθέσεις:

Ρόδος: Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάι, Κουρούπης, Μκρτσιάν, Καντιμοίρης, Μυλωνάς (66′ Ευγενικός), Πότσι, Αυγενικού, Παβίσεβιτς, Πινδώνης, Νάκκας (80′ Μπανγκούρα)

Ασπρόπυργος: Μπότος, Νικολάου, Στρατάκης, Ταχμαζίδης, Ζαχαράτος (66′ Ζωγράφος), Μπάτσι, Ατματζίδης (81′ Λώλος), Νάκκας, Στραγάκης, Ζαχαράκης, Σιδηρόπουλος