Κακιά Σκάλα: «Το ελάφι μας χρειάζεται…»

Με ανακοίνωση του ο Σ.Φ.Ρ. «Κακιά Σκάλα» καλεί όλους τους φιλάθλους της Ρόδου στο πλευρό της ομάδας την Κυριακη για το ντέρμπι κόντρα στον Ιάλυσο.

Αναλυτικά:

Είναι πλέον φανερό σε όλους πως η μαρμαρωμένη Βασίλισσα έχει μπει σε… διαδικασία αφύπνισης. Μια διαδικασία που ασφαλώς χρειάζεται χρόνο, υπομονή, και προσεχτικές κινήσεις από όλους μας. Και το κυριότερο: χρειάζεται στήριξη. Μοναδικό καθήκον μας η συσπείρωση γύρω από την Ομάδα μας, γύρω από τη Διοίκηση που προσπαθεί να φέρει σε πέρας ένα πολύ δύσκολο έργο. Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, ποτέ δεν ήταν. Στόχος μας, ως φίλαθλοι, ως η φυσική συνέχεια του δοξασμένου Σ.Φ.Ρ. «ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ», είναι να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανές τρικλοποδιές που πολλοί θα προσπαθήσουν να βάλουν στην ομάδα μας. Πώς θα το πετύχουμε αυτό; Μα φυσικά με την ενεργή παρουσία μας στο γήπεδο. Το Ελάφι μάς χρειάζεται, όπως μας χρειαζόταν 50 χρόνια πριν, όπως θα μας χρειάζεται 50 χρόνια μετά, όπως θα μας χρειάζεται μια ζωή ολόκληρη! Η Ρόδος μας θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, εκεί που δικαιωματικά της αξίζει να βρίσκεται. Και όταν επιστρέψει, να είστε σίγουροι πως δεν θα έχει μέρος να κρυφτεί κανένας τους.
Αρχής γενομένης από την Κυριακή (21/1, 17:00), επιστρέφουμε μαζικά στο γήπεδο. Θυμόμαστε τα παλιά, και ταυτόχρονα υπενθυμίζουμε σε όσους πιθανόν είχαν ξεχάσει την δυναμική της Ομάδας μας και τη φλόγα του κόσμου μας. Τα «Σκαλιά» μας ζωντανεύουν ξανά, πρασινίζουν και σπρώχνουν τα Ελάφια μας προς τη νίκη. Πάμε όπως παλιά ρε αλάνια! ΜΟΝΟ ΡΟΔΟΣ!
Τα εισητήρια για τους οπαδούς μας θα προπωλούνται στο Terrace Coffee & Snacks στην Ίωνος Δραγούμη 31.
Ο Συνδεσμός μας εξασφάλισε οικονομικότερο εισητήριο για όλους όσους θα είμαστε στην Θύρα -5- !!!!
Ραντεβού λοιπόν στα «Τιμημένα Σκαλιά Μας!!!