Πεντάσφαιρη στην Κέφαλο η Κατταβιά

Με το εντυπωσιακό 1-5 επικράτησε η Κατταβιά στην Κέφαλο του Νικαγόρα και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή της αφού έφτασε τους 15 βαθμούς και άφησε έξι βαθμούς πίσω την Καρδάμαινα μετά το φινάλε του πρώτου γύρου. Νασόπουλος (2), και Μαντινάος (3) τα γκολ των νικητών ενώ για το Νικαγόρα μείωσε ο Μανώλης Κοκκαλάκης.

Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Στρατή η κεφαλιά του Σπυράτου πέρασε ελάχιστά άουτ. Μετά από ένα δεκάλεπτο διακοπής στο παιχνίδι λόγω του ισχυρού ανέμου και της βροχής η Κατταβιά κατάφερε στην πρώτη της μεγάλη φάση να σκοράρει όταν ο Νασόπουλος μπήκε απ’ τα αριστερά και με διαγώνιο πλασέ έκανε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν ψάχνοντας χώρους κυρίως στην πλάτη της άμυνας και έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Μπάμπη Μπίλλη για το 1-1 αλλά ο Παπαβεργής έδιωξε το τετ α τετ του σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα κατάφεραν πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου να πετύχουν και δεύτερο τέρμα όταν μετά από ωραία ενέργεια και παράλληλη σέντρα του Μαριεττάκη ο Μαντινάος με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι φαινόταν ουσιαστικά να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα αφού ο Νικαγόρας δε μπορούσε να βγάλει φάσεις στην αντίπαλη εστία και ο Μαντινάος με δύο προσωπικά τέρματα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

Ο Μανώλης Κοκκαλάκης στο 71’ έκανε το 1-4 με καταπληκτικό σουτ και ο Νασόπουλος ένα λεπτό αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

Εξαιρετική εμφάνιση απ’ τον Μαντινάο που πέτυχε τρία γκολ για την ομάδα του.

Χωρίς πρόβλημα οι Τονίδης, Πατσιαούρας και Γιαμούζης.

Συνθέσεις:

Νικαγόρας: Πέρος, Ατσαλάκης, Κοκκαλάκης Γ., Κοκκαλάκης Μ., Σπυράτος (46’ Διακογιάννης Λ.), Παπαβασιλείου, Στρατής, Μπίλλης Ι., Ζερβός Ν. (74’ Μπίλλης Ι.), Κρεμύδας (55’ Κορκής), Μπίλλης Χ. (46’ Φούσκας)

Κατταβιά: Παπαβεργής, Κουμπιάδης, Κιλασίν Μ., Μαριεττάκης, Αυγέρης (76’ Τραγάκης), Σαλαμαστράκης, Μαντίναος (65’ Κιλασίν), Κούτσι, Πάπα (73’ Τοπάλ), Νασόπουλος, Ποζατζίδης

giafkasports.gr