Κοντά στην κορυφή με βαθμό στον Κορυδαλλό!

Σπουδαίο βαθμό στην έδρα της πρωτοπόρου Προοδευτικής πήρε ο Διαγόρας μετά το 0-0 μεταξύ των δύο ομάδων για την 13η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (6ος όμιλος). Στο -6 από την κορυφή με παιχνίδι λιγότερο ο “γηραιός” που παρουσίασε πολύ καλή αμυντική εικόνα και είχε τις στιγμές του για να πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν και μοναδική καλή στιγμή ήταν ένα σουτ του Μπέλερη στο 30′ όπου η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Στεφανάκου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο πιεστικά στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν τις… επισκέψεις τους με μεγαλύτερη συχνότητα στην αντίπαλη περιοχή.

Ωστόσο πρώτος στο β’ μέρος απείλησε ο Διαγόρας στο 52′ με την κεφαλιά του Σουάνη που μπλόκαρε ο Μαντίκος, ενώ η απάντηση ήρθε με τον Φαμπίνιο στο 56′ που βρέθηκε απέναντι από τον Στεφανάκο αλλά καθυστέρησε να τελειώσει την φάση και ο Μεντής “γλίτωσε” την ομάδα του.

Σε μία από τις τελευταίες φάσεις, στο 91′ η Προοδευτική βρήκε τον δρόμο προς στα δίχτυα με τον Παπανικολάου, αλλά η α’ βοηθός υπέδειξε σε αντικανονική θέση τον σκόρερ και παρά τις διαμαρτυρίες των “βυσσινί” το τέρμα ακυρώθηκε από τον διαιτητή.

Διαιτησία: Φώτης (Εύβοιας), Δέτση, Ζήρδας (Αθηνών)

Συνθέσεις:

Προοδευτική: Μπαντίκος, Μαρής, Ξυγκάκης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Φαμπίνιο (61′ Βλάχος), Κουιρουκίδης, Μπέλερης, Κανελλόπουλος (71′ Νικολόπουλος), Ντάλλας, Δηλαβέρης

Διαγόρας: Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Μήτκας, Μεντής, Προβατίδης, Πέεφ (89′ Ρούνιτς), Βελέτης, Σουάνης, Αγγελούδης (81′ Σερτζίνιο), Σκάρος, Βελλίνης (70′ Γεωργίου)