Ενίσχυση… τέλος για τον πλήρη Ταξιάρχη

Οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας πραγματοποιήθηκαν από τον Ταξιάρχη που ενισχύθηκε σημαντικά σε όλες τις θέσεις με έμπειρους παίκτες, αλλά και με ταλαντούχους.

Η ομάδα της Καλάθου που εμφανίστηκε ξανά φέτος στα τοπικά μας πρωτάθλημα με μπροστάρη τον προπονητή, Σοφοκλή Σκυλλαράκη έχει καταφέρει να κάνει μια αξιόλογη πορεία και ελπίζει σε ανάλογη και ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Ο νεαρός τεχνικός ανακοίνωσε πως οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν και παρουσιάστηκαν συγκεντρωτικά από την διοίκηση.

Αναλυτικά:

Ο Ταξιαρχης Καλάθου θέλει να ευχαριστήσει το φιλικό σωματείο του Α. Σ. ΑΣΤΈΡΑ ΜΑΣΣΑΡΩΝ για την παραχώρηση των τριών νεαρών παικτών Λουκαρά Τσαμπίκου, Τρανταφίρ Ρόμπερτ, Κρητικού Μιχάλη με την μορφή δανεισμού για το υπόλοιπο τις αγωνιστικής περιόδου, επίσης ο προπονητής τις ομάδας Σκυλλαράκης Σοφοκλής είπε τέλος στις μεταγραφές μετά τους Κασιώτη Νικόλαο από Εθνικό Αρχίπολης, Κατσαρό Γεώργιο από Αμαλιάδα, Κολιάη Αποστόλη από Κλεόβουλο Λίνδου, Ρούφα Τσαμπίκο από Ηρακλή Λάρδου, Πιζήμολα Αναστάσιο από Ομόνοια Γενναδίου, Σαρούκο Ιωάννη από Άγιο Γεώργιο Μαλώνας, Μαρκόπουλο Εμμανουήλ από Αλθαιμένη Κρητηνίας, τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στην νέα τους ομάδα!!!