Άνετα ο Απόλλων Καλυθιών

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και με αντιμετωπίζοντας το παιχνίδι με την απαιτούμενη σοβαρότητα, ο Απόλλων Καλυθιών επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Παστίδας και έμεινε κοντά στην κορυφή.

Σημείο “κλειδί” στην επικράτηση των γηπεδούχων το τέρμα που σημείωσε μόλις στο 6′ ο Παλάζης που πήρε το ριμπάουντ από το δοκάρι του Καντιμοίρη και έγραψε το 1-0 πολύ νωρίς νωρίς.

Στην συνέχεια οι Καλυθενοί έλεγχαν τον ρυθμό και λίγο πριν το φινάλε (81′) διπλασίασαν τα τέρματα τους με το πλασέ του Γεωργιάδη μέσα από την περιοχή.

Μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερη διαστάσεις, αλλά το σουτ του Γεωργιάδη στο 87′ σταμάτησε στο δοκάρι, όπως και η προσπάθεια του Κυρίτση στο 83′ για τους φιλοξενούμενους.

Διαιτησία: Τσοπανάκης, Σαρρής, Καραγιάννης

Συνθέσεις:

Απόλλων Κ.: Ροδίτης, Σαχίνης, Διακουράκης (82΄ Καλαϊτζίδης), Μπάρδης, Κυρίτσης (89′ Ροκάι), Φλεβάρης, Γεωργιάδης, Κίτσος (59′ Κάλτσης), Καντιμοίρης, Παλάζης, Μαθιός (86′ Γιορδαμνής)

Αστέρας Π.: Παπαμιχαήλ, Χαριτάκης, Σαββάκης (46΄ Κονόμι), Γιαννακόπουλος Γ. (85΄ Λυδάκης), Λεωνίδου (65′ Κόρα), Αποστολάτος, Γιαννακόπουλος Στ., Αβντουλάι (59′ Κυρίτσης), Σκόρπος, Καρύδης, Καλαγρής