Πήρε αυτό που… ήθελε με Μάλλιο!

Μπορεί να μην εντυπωσίασε με την εμφάνιση του, αλλά ο Άρης ήταν ουσιαστικός κόντρα στον Ποσειδώνα Καρπάθου και έστω και με το “φτωχό” 1-0 πήρε το τρίποντο με σκόρερ τον Μάλλιο.

Οι Αρχαγγελίτες βρίσκονται στο… κυνήγι του Φοίβου που παρέμεινε στην πρώτη θέση και από εδώ και πέρα ξεκινάει ένα δύσκολο πρόγραμμα όπου θέλει να βγει αλώβητος.

Σαφέστατα οι απουσίες των κιτρινόμαυρων έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση κόντρα στους Καρπάθους όπου η αντίσταση τους κάμφθηκε με το τέρμα του Κώστα Μάλλιου στο 16ο λεπτό όταν με μονοκόμματο σουτ “νίκησε” τον Γαλάνη με δεύτερη προσπάθεια, αφού το πρώτου σουτ είχε κοντράρει πάνω στο σώμα του Χατζημανώλη.

Νωρίτερα (10′) οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για πτώση του Κρεκούκια μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Κούτολο, αλλά ο διαιτητής είπε παίζεται, ενώ στο 15′ το σουτ του Αξιώτη απομακρύνθηκε με τα ακροδάχτυλα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 28′ από την σέντρα του Κρεκούκια, ο Χατζηλιόντας έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ και αυτή ήταν επί της ουσίας η τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα!

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ψηλά και δημιούργησαν πρόβλημα στην ανάπτυξη του Άρη, έχοντας την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί σε κανέναν σημείο του παιχνιδιού.

Μοναδική φάση που πλησίασαν στην περιοχή, ήταν αυτή του 80′ όταν ο Δράκος βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα, αλλά ο διαιτητής είπε παίζεται παρά τις διαμαρτυρίες για πέναλτι.

Στο 83′ άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες, καθώς μετά το βολέ του Καραγιάννη, ο Χατζηλιόντας έφυγε πίσω από την πλάτη της αντίπαλης άμυνας και κέρδισε την δεύτερη κίτρινη του Φασουλέτου που τον ανέτρεψε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Παπαγιαννίδης, Λάζος

Συνθέσεις:

Άρης: Καραγιάννης, Πομπού, Γκίκας, Μπαϊρακτάρης, Γιαννιού (83′ Σκυλλαράκης), Αξιώτης (46’ Θεοδωρή), Κοντόγιαννος, Χατζηλιόντας, Κρεκούκιας, Χατζηνικόλας (65’ Μαγιόγλου), Μάλλιος (92′ Πατσιαούρας)

Ποσειδών: Γαλάνης, Κεσίδης (75’ Νασσόπουλος), Κούτολο, Σπανός Ι., Χατζημανώλης, Φασουλέτος, Τσαβέλης, Φελλουζής (67’ Κοντονικολός), Λαδένογλου, Δράκος, Σπανός Εμμ.