Τον… υπέταξε στο φινάλε και έμεινε στην κορυφή!

Σ’ ένα τρελό παιχνίδι με πέντε τέρματα, ευκαιρίες εκατέρωθεν και συγκλονιστικό φινάλε, ο Φοίβος έκανε την ανατροπή στην… ανατροπή του Κλεόβουλο και με το 3-2 πήρε τη νίκη. Οι Κρεμαστενοί με τα δύο τέρματα τους στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφεραν να επικρατήσουν για πρώτη φορά φέτος των αντιπάλων τους μετά από δύο ήττες σε πρωτάθλημα (α’ γύρος στην Λίνδο) και κύπελλο (πέρασε ο Κλεόβουλος στο νοκ- άουτ).

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 44′ με το κοντινό σουτ του Χατζησάββα, ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης η ψυχολογία άλλαξε… χέρια αφού μόλις στο 47′ ο Κολιοκώστας με σουτ μέσα από τηγν περιοχή ισοφάρισε σε 1-1 και ο Αλέκος Κακλαμάνος έγραψε το 1-2 “παγώνοντας” το γήπεδο.

Όσο περνούσε η ώρα, η κούραση ήταν εμφανείς για τους Λινδιακούς που αμύνονταν σθεναρά και στο 81′ ο Χατζησάββας με μακρινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1, προτού ο Στεφανάιδης δύο λεπτά αργότερα (83′) με κοντινή κεφαλιά γράψει το 3-2 και χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Μαυρουδής, Αυγενικού

Συνθέσεις:

Φοίβος: Μήλιος, Καραγεωργίου, Χατζησάββας, Φωτεινής, Παϊζάνος, Θεοδοσίου, Τζιβίλογλου (92’ Ζαχαρίας), Καλημέρης (68’ Πανταζόπουλος), Πεταυράκης (62’ Φτάκλας), Γκινής, Στεφανίδης

Κλεόβουλος: Διακογεωργίου, Μπαϊρακτάρης (46’ Νικηταράς), Νίκολλι, Κακλαμάνος, Κωστάκης (50’ Χαμιτάϊ), Κουκουτσέλας, Γαϊτάνος, Κολιοκώστας (82’ Κολιάδης), Ταγκάεφ (85’ Ευαγγελίδης), Παπαοικονόμου, Κακλαμάνος Αλ.