Έχασε… έδαφος στο Λουτράκι η Ρόδος

Παρότι είχε την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, η Ρόδος δυσκολεύτηκε πλησιάσει το γκολ στο Λουτράκι κόντρα στην τοπική ομάδα, η οποία με μία στημένη φάση προς το φινάλε του ματς σκόραρε και πήρε τη νίκη με 1-0 για την 14η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (6ος όμιλος).

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στην εκτέλεση φάουλ του Σιώκου στο 12ο λεπτό, ενώ στην συνέχεια οι πράσινοι ήταν αυτοί που κυκλοφορούσαν την μπάλα και προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί για την αντίπαλη εστία, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με τα “ελάφια” να μην είναι αποτελεσματικά στην τελική πάσα που θα τους έβγαζε σε θέση βολής. Αποτέλεσμα ήταν η ανούσια υπεροχή σ’ ένα παιχνίδι που έδειχνε πως θα κυλήσει στην ισοπαλία χωρίς τέρματα.

Ωστόσο στο 80′ ο Σιώκος που είχε… προειδοποιήσει νωρίτερα, με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Πάντως οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το φάουλ που καταλόγισε ο διαιτητής της αναμέτρησης, με το οποίο οι “πορτοκαλί” βρήκαν τον δρόμο προς στα δίχτυα.

Παρότι τα χρονικά περιθώρια ήταν ελάχιστα μετά το γκολ των γηπεδούχων, η ομάδα του Τίμου Καβακά πλησίασε την ισοφάριση αλλά η κεφαλιά του Ταβάρες από πλεονεκτική θέση έφυγε άουτ.

Συνθέσεις:

Λουτράκι: Διασσινός, Στασινόπουλος Δ. , Τσώκος, Ντερτίλης, Τσορμπατζίδης, Πετρίδης, Γωνιάδης (82′ Παππάς), Σιώκος, Γκιζαριώτης (91′ Βοϊδήλας), Στασινόπουλος Λ. (90′ Μπράχος) , Ζερβός (86′ Τσώκος)

Ρόδος: Κουμέντος, Λένκα, Μκρτσιάν, Αποστόλου, Πότσι, Πινδώνης, Λέκκας (85′ Βολονάκης), Ταβάρες, Μυλωνάς (46′ Νάκας), Ιμεραλιλάι, Κουρούπης