“Καθάρισε” το Ζευγολατιό και… αναρριχήθηκε ο Ιάλυσος

Στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ Εθνικής (6ος όμιλος) βρίσκεται ο Ιάλυσος που πέρασε εύκολα από την έδρα του ουραγού ΑΟ Ζευγολατιού με σκορ 0-3 για την 14η αγωνιστική, πετυχαίνοντας και τα τρία τέρματα του στην επανάληψη.

Οι φιλοξενούμενοι του Σάκη Τερζή ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και παρότι στο πρώτο ημίχρονο δεν βρήκαν τον… δρόμο προς στα δίχτυα -παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν- κατάφεραν να “καθαρίσουν” το “τρίποντο” με σχετική ευκολία στο δεύτερο μέρος.

Στο 57ο λεπτό από την σέντρα του Μπεγλέκζη, ο Ματζάνο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα αρχικά στο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα για το 0-1 που έδιωξε το άγχος από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Τα πόδια των “τοξοβόλων” λύθηκαν στην συνέχεια και στο 82′ από νέα δημιουργία του Μπεγλέκτζη, ο Δελαπόρτας από κοντά σημείωσε το 0-2, προτού στο 88′ με το αυτογκόλ του Σούλη φτάσουν στο 0-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

Ζευγολατιό: Ντάσης, Κουτσουμπέλας, Βαρδινιώτης, Σούλι, Πολυδωρόπουλος, Βελέντζας, Καλίδης (70′ Μαντώρος), Καλλίρης Α., Σπαντίγια, Σπέτσι (82′ Μπάρτζης), Καραγκούνης

Ιάλυσος: Aνδρούτσος, Σταυλάς, Τσούπρος, Σταθάκης, Ρεκλείτης, Κόλλα (89’Καραμανώλης), Δήμας (85′ Μαντικός), Δελαπόρτας, Μπεγκλετσής, Μανθάνο (72′ Παφιάκης), Βλάχος (80′ Σπάρταλης)