Διαγόρας: “Ο διαιτητής εγκλημάτισε σε βάρος της ομάδας μας”

«Mετά τα όσα ζήσαμε στον εκτός έδρας αγώνα μας με το Κερατσίνι, χθες, Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, με αισθήματα οργής και αγανάκτησης καταγγέλλουμε δημόσια τη διαιτησία του κ. Σφέτσια από την Σάμο.

Αντί να είναι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, σε ένα βαρύ γήπεδο και κάτω από συνεχή βροχή, πρωταγωνιστής και μάλιστα αρνητικός, ήταν ο ίδιος ο διαιτητής!

Αδίκησε το Διαγόρα με τα λανθασμένα σφυρίγματά του, στερώντας μας ακόμη και την χαρά της προσπάθειας.

Ο κ. Σφέτσιας «εγκλημάτισε» σε βάρος της ομάδας του ιστορικού μας συλλόγου. Σε μια εποχή που οι Φορείς του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου αναζητούν συνεχώς τρόπους, ο διαιτητής να αποδίδει δικαιοσύνη, εξαφανίζοντας την οποιαδήποτε καχυποψία, ο Σαμιώτης ρέφερι με τις αποφάσεις του «σκότωσε» το άθλημα και το γύρισε πολλά χρόνια πίσω.

Αποκορύφωμα, ήταν η φάση του μοναδικού τέρματος στις καθυστερήσεις. Ο διαιτητής με δύο επαναλαμβανόμενα λάθη του, «βλέποντας» ένα…φάουλ έξω από την περιοχή, κι ένα…χέρι μέσα σε αυτήν (πέναλτι), προκάλεσε απορία στην ομάδα μας, απορία και γέλια στους αντιπάλους!

Ο ιστορικός Γ. Σ. Διαγόρας δεν θα ανεχθεί πλέον παρόμοιες διαιτησίες στο κοντινό ή μακρινό μέλλον. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πάρει τα δικά του μέτρα προς πάσα κατεύθυνση. Γνωρίζουμε σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι όλες οι αναμετρήσεις του Διαγόρα μαγνητοσκοπούνται…

-Η Διοίκηση του «Γηραιού» θέλει να ευχαριστήσει το Κερατσίνι, για την φιλοξενία της αποστολής μας».