“Πέταξε” δύο βαθμούς ο Ιάλυσος

Ο Ιάλυσος ήταν καλύτερος καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Ιωνικό, όμως παρότι προηγήθηκε στο 87ο λεπτό, δεν κατάφερε να κρατήσει το τρίποντο και άφησε δύο σημαντικούς βαθμούς στο Οικονομίδειο.

Μετά την πρώτη καλή στιγμή που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι με τον Χατσησάββα στο 12ο λεπτό, οι γηπεδούχοι ανέκτησαν τα ηνία και απείλησαν την εστία των Νικαιωτών.

Στο 21′ μετά την σεντρα του Δελαπόρτα και την κεφαλιά του Μαντζάνο, η μπάλα αποκρούστηκε απο τον γκολκίπερ του Ιωνικού που είχε την βοήθεια του δοκαριού του, ενώ στο 40′ ο Πλάκας απομάκρυνε την μπάλα πριν αυτή περάσει την τελική γραμμή του τέρματος στο πλασέ του Φαβάλι.

Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη με τους ανώτερους γηπεδούχους να ψάχνουν το γκολ.

Στο 47′ από το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Σταυλά, η μπάλα έφυγε ελάχιστα αουτ, ενώ στο 57′ και το 75′ από τα σουτ των Δελαπόρτα και Δήμα, η μπάλα αποκρούστηκε απο τον Κουρεπίνη και έφυγε αουτ αντίστοιχα.

Τελικά η λύση ήρθε στο 87′ όταν ο Δελαπόρτας βρέθηκε στο έδαφος από τράβηγμα αντιπάλου και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Φαβάλι εκτέλεσε και έγραψε το 1-0.

Όλοι πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε, αλλά στο 89′ ένα τρομερό τέρμα από τον Χατζησάββα που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από δύσκολη γωνία, διαμόρφωσε το 1-1 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Ιάλυσος: Ανδρούτσος, Σταθάκης, Σταυλάς, Τσούπρος, Ρεκλείτης, Μανθάνο (32’ λ.τ. Βλάχος), Φαβάλι, Κόλα (76’ Σπάρταλης), Μπεγκλετζής (65’ Παφιάκης), Δελαπόρτας, Δήμας

Ιωνικός: Κουρεπίνης, Πλάκας, Δημακάκος, Παντελίδης, Πολυχρονάκης, Αλεξίου, Πογοσιάν (94’ Κορνέζος), Γιαταγανάκης, Χατζησάββας (93’ Φιλιμέγκας), Χαλκιάς, Καλτσάς (53’ Χίλαρι)